Sta stil...

Bij Pieter Renkema

Ineens staat onze wereld stil. Zeer bedroefd, maar met een onuitwisbare herinnering aan zijn leven, hebben wij plotseling afscheid moeten nemen van mijn lieve man, onze papa, zoon, schoonzoon, broer, zwager en oomDe dienst is via onderstaande link terug te kijken, deze blijft 30 dagen online beschikbaar.

Pieter Renkema

Volg de uitvaart online via de livestream

U wordt gevraagd om een wachtwoord, het wachtwoord is: 47A7BC

Volg de livestream

Rouwkaart

Ter herinnering aan Pieter Renkema.

Locatie

Crematorium Rusthof,
Dodeweg 31, Leusden

Routeplanner

Muziek

De playlist voor Pieter Renkema is beschikbaar voor u gemaakt op Spotify.

Luister de playlist

Bestel bloemen

Huiting Uitvaartverzorging werkt samen met een aantal bloemisten, bekijk hier de lijst en bestel gemakkelijk een boeket.

Condoleances en herinneringen

Deel deze pagina via
"Lieve Piet en Annie, Mirjam en Wouter, Mariska en kinderen dit is niet te bevatten, wat is het leven toch vreselijk oneerlijk. Wat zal hij gemist worden door iedereen. Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst. Wij zijn in gedachten bij jullie. Liefs Ineke, Robin en Maiko"

Ineke, Robin & Maiko

26 augustus 2023

"Gecondoleerd met dit enorme verlies!"

Pim & Daphne

26 augustus 2023

"Beste Pieter, Het is niet te bevatten nooit meer jouw gezicht achter de toonbank met kazen te zullen kunnen zien. Dankjewel voor de afgelopen jaren, winkelen bij jullie is een fijn moment in de week, je had aandacht voor de klanten, maakte een gezellig praatje, deelde je kennis met ons, het maakte me altijd vrolijk. Ik wens je gezin, je familie en je vrienden veel liefde en steun toe om dit immens grote verlies te kunnen dragen. Maartje Terken (een van jullie vele klanten)"

Maartje Terken

26 augustus 2023

"Het is stil in mij..💙 Lieve familie Renkema, Woorden schieten tekort..! Heel veel kracht en liefde komende tijd. Kus Bob en Vivian"

Bob en Vivian Rijnders

26 augustus 2023

"Lieve familie We zijn in shock en kunnen even geen woorden vinden. Intens verdrietig. We wensen jullie heel veel sterkte om samen dit gemis te dragen. Ook wij zullen zijn altijd vrolijke aanwezigheid enorm missen. Lieve groet, Tjeerd en Aleida"

Tjeerd en Aleida

26 augustus 2023

"Wat een verlies voor de familie en ondernemers. PIETER wij zullen je altijd in onze hart houden. Heel veel sterkte voor de familie in deze tijden. RIJK BLANKESTIJN INKSTATION."

R. Blankestijn

26 augustus 2023

"Pieter, ik heb je een jaar mogen coachen bij Antilopen. Nuchter, sociaal, gezellig, wars van poespas. Ik wens fanilie, vrienden en verdere naasten sterkte. Dennis Doornbos"

Dennis Doornbos

26 augustus 2023

"Lieve familie , wat een schrik en wat een verlies . Ongelooflijk. Al jaren komen wij in de winkel en zagen Pieter hier soort van groeien . Een bijzonder mooie gastheer! We wensen jullie veel sterkte en een prachtig afscheid. Een dikke knuffel van ons xx"

Mark en Yvette Hoetjer

26 augustus 2023

"Pieter heb ik net niet in de klas gehad. Wat een groot verdriet maken jullie mee door zijn onverwacht overlijden. Ik wens jullie heel veel sterkte toe!"

Gerard Luitwieler

26 augustus 2023

"Gecondoleerd met het grote verlies. Wij wensen familie Renkema veel kracht en sterkte om dit gemis te dragen. Kalkman Specialist in kaas Den Haag"

Peter Kalkman

26 augustus 2023

"Wat gaan we je toch missen Pieter. Een vakman eerste klas en altijd enthousiast met een praatje en gezelligheid. Kan het gewoon niet bevatten dat ik je nooit meer achter de toonbank zie staan. Familie Renkema gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst."

Robbertjan Mercuur

26 augustus 2023

"Lieve Pieter, we gaan je ontzettend missen in onze familie! Je was zo’n fijne zwager. Vergeten doen we je nooit.."

Marte, Daphne, Buddy en Bodhy

26 augustus 2023

"Geen woorden voor..... Wij wensen de familie en iedereen die Pieter lief heeft heel veel sterkte voor nu en de komende tijd 💞🙏"

André en Annet Dielissen

26 augustus 2023

"Heel veel liefde en kracht voor de familie. Niet te bevatten dit."

Myrna van Veenschoten

26 augustus 2023

"Ongeveer 30 jaar geleden liep ik de "stad Amersfoort" weekkrant op de leusderweg als pre-tiener. Ik weet nog altijd de kaasboer en dat hij daar als zoon van (6jaar jonger dan ik) al rondliep. Nog steeds af en toe langs gekomen in de winkel, de energie gevolgt op facebook met alles wat ondernomen werd door hem nu. Ongeloof. Ik wens jullie heel veel kracht nu in deze tijd. Mijn gedachten zijn bij jullie."

Wim Klijberg

26 augustus 2023

"Gecondoleerd, sterkte met jullie verlies."

Patrick Plaisier

26 augustus 2023

"Ik wens familie en vrienden ontzettend veel sterkte toe. Het is zo onwerkelijk dat iemand die zo in de bloei van zijn leven stond er opeens niet meer is. Jurre"

Jurre Beijneveld

26 augustus 2023

"Lieve Pieter, woorden schieten tekort... Ongeloof en verdriet hebben de overhand. We hopen dat allen die je dierbaar zijn op den duur met een glimlach mogen terugdenken aan al de mooie momenten die ze met jou beleeft hebben. Bedankt voor alle mooie herinneringen!"

Rick en Nienke Berends

26 augustus 2023

"Lieve familie, wat een enorme schok moet dit zijn voor jullie. Wij hebben mooie, leuke en grappige herinneringen aan Pieter en zijn goedlachse gezicht en zullen die blijven vertellen. Hij zal voor altijd voortleven in de herinneringen van talloze mensen. Wij denken veel aan jullie en sturen liefde. Julien Mulder en Marthe van der Kruit"

Julien Mulder en Marthe van der Kruit

26 augustus 2023

"Gecondoleerd met het verlies van jullie zoon, man, vader, (schoon)broer. Veel sterkte gewenst namens ons. Britt en Ruben"

Britt de Leeuw

26 augustus 2023

"Ik ga, zoals wel vaker, ergens midden op de dag even een boodschap doen. Vaak bij de Albert Hein op de Leusderweg. Ik doe mijn dingetjes in mijn mandje en kom bij de kaas afdeling aan. Ik sta een beetje te dromen naar de keuzes met me oordopjes in. Staat Pieter opeens naast en zegt hij “Deze moet je nemen, voor de prijs die je hier betaald krijg je bij deze de beste smaak”. Dus ik voel natuurlijk een beetje beschaamd omdat ik niet naar de overkant ga om daar me kaas te halen. En ik volg het advies nog steeds op, ook al weet ik dat het aan de overkant veel lekkerder is 😉."

Jasper Honer

26 augustus 2023

"Aan gezin, familie en overige nabestaanden, Tijdens onze vakantie kregen wij het vreselijk trieste bericht over het plotselinge overlijden van Pieter. Ongelooflijk, geschrokken en sprakeloos. We zullen zijn enthousiasme waarmee hij samen met zijn broer de fantastische winkel runde en de altijd gezellige praatjes nooit vergeten. We wensen jullie alle sterkte toe en hopen dat jullie de kracht vinden om dit enorme verlies te verwerken Caspar en Francine Teeuwen"

Caspar Teeuwen

26 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk nieuws. Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies. Pieter laat een positieve herinnering achter."

Joke Wittenaar

26 augustus 2023

"Geschokt door het bericht nog steeds niet te bevatten. Zo jong... Samen willen we de hele familie en het gezin heel veel sterkte wensen."

Adri van Leeuwen en Tobias v Garderen

26 augustus 2023

"Pieter, je blijft in een herinnering aan mijn jeugdjaren in Leusden. Rust zacht beste Pieter. Mijn gedachten gaan uit naar zijn familie."

Patrick van den Berg

26 augustus 2023

"We wensen jullie allen heel veel sterkte bij dit grote verlies."

Koos en Anja Koolstra

26 augustus 2023

"Diep geschokt ga ik pieter missen, Vooral over onze voetbal praat over zijn sparta en ajax ik wens de familie heel veel sterkte"

Hennie Hoegee

26 augustus 2023

"Diep geschokt ga ik pieter missen, Vooral over onze voetbal praat over zijn sparta en ajax ik wens de familie heel veel sterkte"

Hennie Hoegee

26 augustus 2023

"Zo’n mooi stel, twee broers in de zaak. Geweldig dat jullie dit samen deden. Intens verdrietig dat Pieter er zo ineens niet meer is. Onvoorstelbaar. Heel erg veel sterkte. Liefs van een klant"

Gerda de Bruin

27 augustus 2023

"Lieve familie, Ik blijf deze hele week aan jullie denken.wat een gemis, schok en verdriet! Gecondoleerd!! Veel sterkte voor de komende tijd! Liefs Everdien v Leersum (kapster)"

Everdien v Leersum

27 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk en onwerkelijk bericht. Gecondoleerd!"

Heleen Fokker

27 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, wat een verdriet nu Pieter zo onverwacht niet meer bij jullie is! We herinneren hem als een altijd hulpvaardig mens en deskundig in zijn vak. Een waardig opvolger van Piet. We wensen jullie veel sterkte! En kracht om dit te dragen."

Familie van Dorp

27 augustus 2023

"Lieve familie, Wat een ontzettend verdrietig bericht. Altijd had Pieter tijd voor een praatje, altijd hartelijk, vrolijk en opgewekt. Onlangs nog onze Madeira verhalen met elkaar gedeeld. Precies wist Pieter welke kaas wij eten. Als je ergens een kaas had gegeten maar je wist de naam niet meer, Pieter had aan een paar woorden genoeg en kon het vertellen. We zullen jou missen Pieter, heel veel sterkte lieve familie."

Anneke Prakken

27 augustus 2023

"Wat een groot verdriet, onwerkelijk dit! Ik wens de hele familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd."

GertJan Mulder

27 augustus 2023

"Vaak even een praatje bij de deur van onze ingang van het appartement waar we woonde. Heel veel sterkte en kracht toegewenst. Oude buren van de leusderweg."

Evan en anoeck

27 augustus 2023

"Onvoorstelbaar! Wat een verschrikkelijk verlies. Pas nog uitgebreid met Pieter gesproken over zijn kinderen en de ontwikkelingen op de Leusderweg. Pieter was ontzettend trots op zijn kinderen en wist enorm veel over kaas. Hij praatte graag en met veel liefde of beide onderwerpen. Ik wens jullie allemaal veel sterkte bij het verwerken van dit verlies."

Myrèse Manshanden

27 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, wat een schok, niet te bevatten. Een ongelooflijk gat laat Pieter achter. Wij gaan zijn grapjes en gastheerschap ook vreselijk missen in de winkel. Heel veel kracht en liefde gewenst."

Froukje en Ronald

27 augustus 2023

"Nooit meer jouw kenmerkende ‘doaaag’ bij het weggaan, jouw kundige advies en de grapjes tussen het kiezen van de kazen en snijden en verpakken door. Wat een gemis. Maar, bovenal is het plotseling wegvallen van jou afschuwelijk voor jouw vrouw, kinderen, ouders, broer en de rest van jouw naasten. Ik leef ontzettend mee en wens jullie stuk voor stuk alle kracht om dit onwerkelijke bericht te verwerken. Nu en in de toekomst."

Yvonne Meijer

27 augustus 2023

"Wat een naar bericht, wij wensen jullie heel veel sterkte!"

Annekee en Raimond Dufour

27 augustus 2023

"Sprakeloos, verdrietig. Lieve familie Renkema, wat een schok. We kennen Pieter vanaf de basisschool als vriendje van onze Paul. Herinneringen blijven, het ritje op Kreta met Pieter en Paul zingend achterin de auto staat in het geheugen gegrift, de afscheidsmusical... Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, namens ons beiden en natuurlijk ook namens Marije, Paul en Nelleke."

Evelien en Jan Veenboer

27 augustus 2023

"Wat een immens verdriet is er in jullie gezin en familie gekomen door het overlijden van Pieter. Jullie zijn in mijn gedachten."

Anneke( moeder van Franny)

27 augustus 2023

"Lieve Piet en Annie en Mariska en allen die om Pieter heen staan: We leven mee met jullie en zijn geschikt om het verdriet dat zo plotseling in jullie leven kwam. Onbevattelijk dat jullie lieve Pieter niet meer onder ons is. Heel veel Kracht toegewenst. Lieve groet, Alex en Siebren"

Siebren en Alex Wierstra Leusink

27 augustus 2023

"Wat een vreselijk bericht. Heb hem als jonge zoon met passie voor kaas vaak bezocht. Wat vreselijk voor de familie. Door hem veel lekkere kaassoorten geproefd en gegeten. Mijn oprechte deelneming."

Deo Hoen

27 augustus 2023

"We zijn ondersteboven van dit trieste bericht. Annie en Pieter. Kunnen het nog niet helemaal bevatten. Maar we leven erg mee met jullie en wensen daarbij alle sterkte in het verwerken van alle twijfels die nu opkomen. Dat God daarbij tot steun mag zijn. Groet van Annie en Gijs."

Annie en Gijs Apeldoorn

27 augustus 2023

"Lieve Piet, Annie, Mirjam, Wouter, Mariska en kinderen. Wat een onvoorstelbaar bericht. Onze gedachten gaan terug naar onze tijd in Leusden waar wij met jullie (bijna) tegelijkertijd onze kinderen mochten krijgen. Stil en verdrietig denken wij aan jullie en wensen iedereen heel veel kracht en liefde toe."

Peter en Heidi Piersma

27 augustus 2023

"Gecondoleerd met het, niet te bevatten, verlies van Pieter. Heel veel kracht, liefde en sterkte nu en in de tijd die voor jullie ligt..."

Inge van Veen

27 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Rendelina (juf van David)"

Rendelina Lieverse

27 augustus 2023

"Veel te jong Lieve familie gecondoleerd met Pieter. Veel sterkte"

Marylise Boersen

27 augustus 2023

"Te treurig voor woorden. Toen mijn kinderen klein waren, paste Pieter wel eens op. En nu hebben zíjn kinderen geen vader meer..... Ik wens jullie allen heel veel sterkte. Er wordt aan jullie gedacht en voor jullie gebeden."

Heleen (Brouwer) Bot

27 augustus 2023

"Beste Mariska met Siep en Pien, lieve Piet en Annie, Wouter, en andere betrokkenen, Met jullie zijn wij geschokt en stond even de wereld stil toen wij gisteren in de winkel hoorden dat Pieter gestorven is. Niet te bevatten! Wat een verdriet... Zo jong. Gek op zijn vrouw. Een trotse (a.s.)papa. Betrokken op zijn familie. Vol ambitie met kennis en liefde voor zijn vak. Gezelligheid voor zijn klanten. Als klant van de mooie winkel zijn we een beetje met elkaar opgegroeid. Waren en zijn we betrokken op elkaar. Woorden schieten tekort als we jullie onze deelneming willen betuigen. Wat doet het pijn om te ervaren in een gebroken wereld te leven. Wij wensen jullie heel veel sterkte, kracht, wijsheid en de wetenschap gedragen te zijn door Gods nabijheid, voor nu en in de komende tijd. Blijf elkaar in liefde vast houden. Met een warme groet, Gerbrand en Janet"

Gerbrand en Janet van Middelkoop

27 augustus 2023

"Waar ik je ook tegenkwam, altijd die twinkeling in je ogen, en lach op jouw gezicht. Zoals jij was, zo hebben we mensen onder ons nodig. De kleur die jij aan de dag kon geven, das een talent. Onuitwisbaar in gedachte, jouw geluid zal gemist worden."

Michel Lerou

27 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, wat verschrikkelijk verdrietig dat jullie zo plotseling afscheid moeten nemen van jullie lieve Pieter. Woorden schieten tekort hiervoor. Heel veel kracht en troost toegewenst voor de tijd die komen gaat. Veel liefs van Marja ."

Marja Mantoua-Jochem

27 augustus 2023

"We zijn stil,weten even niet wat we moeten zeggen. Zoveel verdriet zo plotseling. Het is niet te bevatten. Gecondoleerd met dit zeer grote verlies van je man ,vader van jullie 2 prachtige kinderen : Siep en Pien en van het kleine wondertje wat nog geboren moet worden,zoon,broer,en oom. Sterkte met alles waar jullie nu door heen moeten als gezin en families. Hoop dat het een mooi en goed afscheid is van Pieter. Waar jullie straks met elkaar met een goed gevoel op terug kunnen zien."

Metty en Martien Wolters

27 augustus 2023

"Wat een intens verdrietig bericht. We wensen de familie en naasten veel sterkte!"

Vivian en Sebastiaan

27 augustus 2023

"Verbijsterend. Wat een verlies. Heel veel sterkte gewenst"

Tineke

27 augustus 2023

"Lieve familie, gecondoleerd met dit grote verlies, wij wensen jullie alle kracht en steun toe, hou je vast aan alle liefdevolle mensen om je heen."

Familie Damen van Kuilenburg, buren nr. 23

27 augustus 2023

"Dag Pieter, Op de basisschool waren we goede vrienden, en een jaar daarna troffen we elkaar nog op Kreta. Hoewel ik je daarna niet meer heb mogen treffen, denk ik nog wel met enige regelmaat terug aan die dagen met een glimlach op mijn gezicht. Ik was altijd nog eens van zins bij je langs te gaan aan de Leusderweg voor een kaasje. Dat komt er nu niet meer van. Het nieuws van je plotse heengaan raakt mij dan ook diep. Ik hoop dat je op een mooie plek bent nu. Gegroet makker, Paul"

PAUL VEENBOER

27 augustus 2023

"Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. We leven intens met jullie mee."

Mariël Smit en familie

27 augustus 2023

"Heel veel sterkte in deze vreselijk moeilijke tijd."

Nelleke Hilbrink-Veenboer

27 augustus 2023

"Hier worden we stil van…zo jong nog. Heel veel sterkte voor iedereen die verdrietig achter blijft en veel kracht gewenst om dit gemis te dragen."

Rob en Eveline de Peuter

27 augustus 2023

"Beste familie van Pieter, Hierbij condoleer ik jullie met het verlies van jullie Pieter. Het moet heel zwaar voor jullie zijn. Het was voor mij een schok toen ik het bericht hoorde. Pieter was altijd vriendelijk, betrokken, open en had humor. Hij vertelde vol trots over zijn gezin. En ik had bewondering over zijn werklust en zijn ambities voor de zaak. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte. Hartelijke groet, Maaike Swets"

Maaike Swets

27 augustus 2023

"Wat een ontzettend verdrietig en schokkend bericht. Wij zijn er al dagen stil van. Zo jong uit het leven weggerukt worden. Dat voelt heel oneerlijk. Wij wensen allen die van Pieter houden heel veel sterkte en kracht toe om dit verlies te dragen."

Menno en Alice Langenberg

27 augustus 2023

"We zijn geraakt door het bericht van het plotselinge overlijden van Pieter. Wat ongelofelijk en wat verschrikkelijk verdrietig! Wij leven op afstand met jullie mee en wensen jullie heel veel sterkte, steun en liefde van elkaar en van de mensen om jullie heen!"

Marcel en Carola van den Brink ( ouders van Jelle, die bij Renkema heeft gewerkt)

27 augustus 2023

"Lieve familie Renkema. Wat een ongeloof en zo onwerkelijk. Wij kwamen vroeger bij jullie Sinterklaas en Zwarte Pieten spelen. Ik wens de familie veel sterkte toe om dit verlies te verwerken en het een plaatsje te geven."

Noortje Wiegers

27 augustus 2023

"Wat een schrik Ik wens de familie heel veel sterkte wat zullen we hem missen.Altijd vriendelijk en belangstellend. Mieke Manssse"

Mieke Manasse

27 augustus 2023

"Lief gezin van Pieter, Piet en Annie, Wouter, Mirjam en kinderen, Wat een vreselijk verdrietig bericht, jullie Pieter zo onverwachts overleden. Gecondoleerd, sterkte en heel veel kracht gewenst om dit grote verlies te dragen. We kennen Pieter vanaf groep 1 van basisschool de Groenhorst. En later kwamen we Pieter weer tegen bij korfbal. Pieter….., je blijft in onze herinnering !!"

Eric en Ans Mulder-Jabaaij

27 augustus 2023

"Beste familie, Wij kennen jullie niet persoonlijk, maar dit intens verdrietige verlies van een dierbare jonge man, vader zoon en broer. En in ons hart leven we met jullie mee, en bidden jullie kracht en troost toe."

Hennie Van de Berkt

27 augustus 2023

"Ik heb geen woorden voor het verschrikkelijke verlies. Ik zou willen dat het anders was en ik wens jullie alle sterkte en kracht voor de komende tijd. Ik ben sprakeloos en moet de afgelopen tijd regelmatig denken aan onze herinneringen gemaakt op school, club en catechese."

Alice van der Borg-Huijgen

27 augustus 2023

"En zo stonden we anderhalve week geleden nog samen buiten onder de luifel in de regen het leven van onze kinderen door te nemen. ‘Tot na de vakantie!’ Niet wetend dat het zo anders zou lopen… De zaterdagochtenden zijn nooit meer hetzelfde voor Eefje, Taeke, Hester en mij. Rust zacht Pieter"

Sjoerd Kamminga

27 augustus 2023

"Wat ongelofelijk verdrietig! Ik wens jullie veel liefde en kracht toe."

Erik Renkema

27 augustus 2023

"Pieter, bedankt voor je enthousiasme en heerlijke kaasjes. Gecondoleerd en sterkte voor alle nabestaanden."

Familie Den Hartog

27 augustus 2023

"Pieter jouw spontane en gulle verschijning blijft in onze gedachten. Afgelopen dinsdag heeft Pieter nog 4 paketjes samengesteld voor ons als relatie geschenk. Volop in het leven, in bedrijf, zo onwerkelijk, zo jong. Wij wensen jullie als gezin en familie heel veel kracht en wijsheid. Wolter en Marianne Strijker Wolter Strijker afscheidsbloemen."

Wolter Strijker

27 augustus 2023

"Lieve Mariska, Siep, Pien, baby Renkema, Familie Renkema en Familie Liet, Wij herinneren Pieter als een gezellige, sociale levensgenieter. Met Pieter erbij was het nooit stil. Hij kon sfeer maken. Iemand die genoot van het fijne dat het leven te bieden heeft. De passie voor de zaak. De liefde voor zijn Mariska, hun kinderen, familie en vrienden. Pieter was door velen een geliefd persoon. Dat blijkt wel uit zijn grote sociale kring. In al deze mensen leeft hij voort, door de herinneringen, de verhalen, door de liefde voor hem en natuurlijk in zijn kinderen. Wij wensen jullie enorm veel sterkte en kracht toe met dit onvoorstelbaar grote verlies."

Tim en Anne Brandts

27 augustus 2023

"Ja wat zeg je dan, alle woorden klinken slecht na zulk nieuws. Pieter wij kennen je van de basischool, je zat met onze zoon Milas in de klas. Ook bij het korfbal hebben we je mogen zien. Sterkte Annie en Pieter, Mirjam en Wouter en Vooral zijn vrouw en kinderen die deze zware weg moeten bewandelen. wij wensen jullie alle warmte en kracht toe met elkaar om dit grote verlies van Pieter te dragen….."

Myra en Dick Hietkamp

28 augustus 2023

"Als regelmatige klant hebben wij thuis vanaf dat wij hier wonen kunnen genieten van de adviezen van Pieter en zijn team over de juiste kaas bij de juiste gelegenheid. Was het voor thuis, of voor vrienden in het buitenland. Iedereen genoot zijn keuzes. Hij zal gemist worden aan de Leusderweg. Wat een verlies voor jullie allemaal. Heel veel sterkte samen! Yvonne"

Yvonne Weernink

28 augustus 2023

"Niet te bevatten dat Pieter zo plotseling uit het leven is weggenomen. Een gezin dat hun vader en partner moet missen, een familie die hun zoon, broer, oom, neef moeten missen en vele vrienden die een vriend moeten missen. Ook ik ga je missen Pieter. Ik wens allen veel sterkte."

Rein van Soest

28 augustus 2023

"Als een van de vele vaste klanten van Renkema, kennen we Pieter als altijd vriendelijk, geïnteresseerd in hoe het met ons ging, gepassioneerd over zijn kazen en altijd met een vrolijke lach. We wensen jullie als familie heel veel sterkte met dit immense verdriet. Gecondoleerd!"

Ineke Meijer

28 augustus 2023

"Heel veel sterkte aan de familie, het gezin en de vrienden van Pieter."

Annemarijn Boerboom

28 augustus 2023

"Wat een ontzettende schok! Ik heb woensdag 23/8 nog kaas bij Pieter gekocht. Ik zei nog dat ik binnenkort terug zou komen voor de overheerlijke gember chocolaatjes, maar dat ik nu sterk was en me tot de kaas zou beperken... Al die jaren zoveel korte gesprekjes gehad met elkaar. Ook omdat mijn dochter Annemarijn Boerboom in de winkel heeft gewerkt. Hij was zo trots op zijn bedrijf en gezin. Dit is niet te bevatten. Ik wens de familie veel sterkte om dit verlies een plek te geven en de mooie herinneringen te koesteren"

Petra Cesar

28 augustus 2023

"Haalde vrijdagmorgen altijd nootjes bij jullie, en werd dan vaak geholpen door Pieter, Vorige week nog gesproken. Onvoorstelbaar dat dit gebeurt is. Bij deze wil ik de familie dan ook condoleren, en veel sterkte wensen met dit grote verlies."

Albert en Hettie Falkena

28 augustus 2023

"Wat een onvoorstelbaar en verdrietig nieuws. Even kaas halen was er vaak niet bij. Pieter had altijd tijd voor een praatje over de kinderen, kaas, wensen, Leusden. Altijd vrolijk, optimistisch en geïnteresseerd. We zullen hem missen in de winkel. Heel veel sterkte. Elles en Edwin Boersen"

Elles Boersen

28 augustus 2023

"Beste familie, Ik wil de familie veel sterkte wensen tijdens deze lastige periode. Ik kende Pieter van korfbal en hij was altijd gezellig en sociaal! Daarnaast heb ik een leuke herinnering aan Pieter toen ik bij zijn stand stond op het bockbierfestival een aantal jaar geleden. Veel sterkte gewenst aan iedereen!!"

Martijn Bakkernes

28 augustus 2023

"Wat een groot verdriet, we wensen alle dierbaren heel veel sterkte."

Cosmetic Clinics

28 augustus 2023

"Beste familie, Wat een ongelooflijk nieuws. Gecondoleerd met het verlies van Pieter. Wij wensen jullie heel veel kracht en strekte toe bij het verweken van jullie verdriet en de leegte die Pieter achterlaat. Medewerkers en Directie SuperGarant Verzekeringen"

Medewerkers en Directie SuperGarant Verzekeringen

28 augustus 2023

"Naar Renkema ga ik al ruim 30 jaar voor kaas, noten en ander lekkers. In deze periode heb ik de familie Renkema steeds beter leren kennen. In het begin met korte alledaagse gesprekjes, na verloop van tijd ook met wat persoonlijker thema’s en dan merk je dat je daar samen plezier aan beleeft. Net als Annie en Piet stond Pieter (en later ook Wouter) hiervoor open. Het was altijd leuk binnen komen bij Pieter. Als vanzelf ontstond er vrijwel altijd een praatje. Kort als het druk was in de winkel, wat langer als het rustiger was. En dat kon werkelijk over van alles gaan waarbij opvallend was dat Pieter vrijwel nooit om een mening verlegen zat. Of hij overal verstand van had weet ik niet, wat ik wel weet is dat hij zijn mening met enthousiasme en overtuiging verkondigde. Pieter zal ik me herinneren als een ontzettend aardige, kundige en goed gehumeurde vent. Pieter, ik zal jou en onze gesprekjes missen. Rob Rem (28-9-2023)"

Rob Rem

28 augustus 2023

"Familie Renkema, Gecondoleerd met dit enorme verlies. Ik ben er al enkele dagen stil van. Pieter was voor mij één van de weinige waarmee we samen al heel lang (en héél jong) voor aan bij het podium hebben gestaan voor die felbegeerde tweede plek. ;-) Als jonge honden in de branche, voelen wij ons ondertussen alweer de oude. Al zijn we het niet. Ik ben blij dat jij jouw felbegeerde eerste plek nog heb mogen pakken. Die verdienen jullie. Ik ga de gesprekken op de beurzen ed. missen. Familie, gezin... Heel veel sterkte met verwerken. Pieter zal altijd een speciale plek houden."

Erik Stoffelsen

28 augustus 2023

"Wat een vreselijk bericht. Het is niet te bevatten, Pieter altijd zo enthousiast en levendig, en nu is hij er niet meer. Gecondoleerd met dit enorme verlies. Heel veel sterkte."

Wilma Roos en Omer van Renterghem

28 augustus 2023

"Best familie en vrienden van Pieter, Geschokt hebben wij vernomen dat Pieter is overleden. Als verhuurder van de winkelruimte van jullie prachtige kaaswinkel hebben wij Pieter leren kennen als een bevlogen en getalenteerde ondernemer met veel betrokkenheid, energie en sympathie. Een enorm verlies dat deze prachtige persoon ons heeft verlaten. Namens Annexum wensen wij alle familie en vrienden alle denkbare steun toe. Veel sterkte, Anouk van den Brink namens verhuurder Annexum"

Annexum, Anouk van den Brink

28 augustus 2023

"Gecondoleerd. Wat een groot verlies. Heel veel sterkte voor jullie allemaal"

Margreeth van Amerongen

28 augustus 2023

"Wat zal Pieter gemist worden. We kwamen zo graag kaas bij hem kopen.."

Familie Kramer

28 augustus 2023

"Lieve familie, heel veel sterkte met dit onverwachte wegvallen van deze lieve kaasboer en ondernemer. Het was altijd een feest om samen met Pieter kaas uit te zoeken en over het vak te praten. X"

Hilde Koopmans

28 augustus 2023

"Het is niet te bevatten. Pieter junior, bruisend van leven is er niet meer. Woorden schieten te kort."

Josien Aanstoot

28 augustus 2023

"Veel te jong uit het leven gerukt... Gecondoleerd en ontzettend veel sterkte... We denken aan jullie! Astrid & Rens de Heer - Keegstra"

Astrid en Rens de Heer - Keegstra

28 augustus 2023

"Ondanks dat ik jullie niet ken, wens ik alle nabestaanden heel veel sterkte en kracht bij dit verlies van Pieter."

Roland

28 augustus 2023

"Heel veel sterkte! Soms wordt je gedwongen om te herinneren , terwijl je bezig bent met de toekomst. Dit doet echt pijn, veel pijn. Woorden zijn er niet, steun wel. Voor de komende tijd wens ik alle directe nabestaanden heel veel kracht toe."

Maurice Hoogendoorn

28 augustus 2023

"Gecondoleerd, wens de familie Renkema en naasten heel veel kracht en sterkte toe!"

Arnout Wagemans

28 augustus 2023

"Lieve Familie Renkema, Wat een vreselijk bericht! De kaasspecialist was mijn allereerste bijbaantje, en daar heb ik natuurlijk ook Pieter leren kennen. Een fijne collega, met een gave voor een typisch twinkelhoofd bij zijn "Pieter" grapjes. Ik wens jullie heel veel liefs en sterkte, voor nu, en ook voor de toekomst. Ik zal hem nooit vergeten."

Liselot van der Speld

28 augustus 2023

"Gecondoleerd met dit pijnlijke verlies, ik heb mooie herinneringen aan het spelen als kind met Wouter en Pieter op de Van Daatselaarhof, daarna was ik woonachtig op de Leusderweg en herkende we elkaar gelijk weer toen ik voor het eerst de winkel binnen stapte."

Vince van den Ham

28 augustus 2023

"Gecondoleerd met dit grote verlies. Mijn herinneringen aan Pieter zijn onlosmakelijk verbonden met de vele trainingen en wedstrijden bij Antilopen vroeger. Ik herinner hem als een verbinder, toegankelijk (ook voor de jonkies), en met een grapje en grolletje super gepassioneerd in het veld en daarbuiten. Ik wens jullie veel kracht en liefde toe."

Silke Lauteslager

28 augustus 2023

"Wat een afschuwelijk bericht. Zo jong. En papa van twee lieve kinderen. Ik wil de familie heel veel sterkte en troost toewensen. De Leusderweg moet een goede vakman en een fijn mens missen. <3"

J. Hingst

28 augustus 2023

"Beste familie, heel veel sterkte gewenst. Ik bewaar van lang geleden goede herinneringen aan de vrolijke korfballer."

Henk Hogeweg

28 augustus 2023

"Verdrietig nieuws voor familie en klanten. Pieter had altijd tijd voor een grap en een lekker stuk kaas. Het gemis zal groot zijn."

René Tanchette

28 augustus 2023

"Door de jaren heen zien opgroeien tot een mooie ondernemer. Wat erg. Geen woorden voor. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte."

Cor den Daas

28 augustus 2023

"We zaten een paar keer samen aan de jurytafel bij Antilopen. Toen ik vertelde waarom ik remekerkaas niet lekker vond kreeg ik een complete uitleg over remekerkaas en dat ik toch echt de verkeerde remekerkaas had gegeten. Bijna vergaten we waarom we aan de jury tafel zaten. En nu nooit meer. Lieve familie en vrienden van Pieter. Veel sterkte en kracht voor de toekomst."

Lia schreuder.

28 augustus 2023

"Een kei van een knul. Kwam ook geregeld bij mij in de Etos. Altijd in voir een gezellig praatje. Bid voor zijn vrouw en kinderen. Ook voor Piet en Annie om kracht voir de toekomst. Veel liefs."

Lieneke Urbach van Kalkeren.

28 augustus 2023

"Wat een ongelofelijk onverwachte klap. Zo'n joviale, altijd vrolijke, altijd behulpzame vent zo jong te moeten verliezen. Ik kwam er nog niet zo lang, maar voelde me door hem altijd heel welkom en perfect geholpen. Wat een kracht heeft de familie dat de winkel zaterdag toch nog open was! Ik wens allen heel veel sterkte om dit verdriet te kunnen dragen en door te gaan."

Ton Teuns

28 augustus 2023

"Gecondoleerd met het verlies van Pieter! Hij maakte sfeer in de winkel, altijd gezellig. Ontzettend veel sterkte voor jullie allemaal."

Mira

28 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, Gecondoleerd met het verlies van jullie Pieter. Vreselijk en hartverscheurend om hem op zo'n veel te jonge leeftijd te moeten missen. Het leven kan soms zo ontzettend oneerlijk zijn. Ik wens jullie allemaal heel veel kracht en warmte toe en hoop dat jullie veel steun aan elkaar zullen hebben. Koester alle mooie momenten en herinneringen van hem. Rust zacht Pieter, ik wens je een mooie laatste reis toe 🌹🦋"

Jolanda Jansen

28 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijke gebeurtenis voor Pieter, zijn gezin en de hele familie. Ik kan me voorstellen dat jullie niet goed weten hoe jullie verder moeten. Heel veel sterkte!"

Michael Rutgers

28 augustus 2023

"Een jongeman in de bloei van zijn leven. Vol van passie en liefde voor zijn bedrijf en altijd vol enthousiasme uitleggen over wat er te koop was en hoe het smaakte. Bedankt dat ik je mocht kennen. Rust zacht."

Hanna Toussaint

28 augustus 2023

"Lieve familie, wat een immens verdriet hebben jullie plotseling te verwerken gekregen. Pieter zal door allen die hem lief waren ontzettend gemist worden. Ook wij als ‘kaasklanten” zullen zijn hartelijkheid, spontane gesprekjes en vakkennis zeker gaan missen. Wij wensen jullie heel veel sterkte en troost toe."

Annemiek en Arnoud Ashouwer

28 augustus 2023

"Laaste groet zal je praatje missen altijd even buiten een sigaret op steken heel veel sterkte voor jou gezinnetje ouders broer zus en familie en vrienden"

J.baaiman

28 augustus 2023

"Lieve mensen... Sinds we hoorden van het overlijden van Pieter, zijn jullie continu in onze gedachten. Wat een onbeschrijfelijk verdriet en gemis. We bidden dat jullie kracht mogen ontvangen en mensen hebben die heel dichtbij en om jullie heen staan! Heel veel sterkte."

Tjitse en Fennie Lawerman

28 augustus 2023

"Wat een groot verdriet. Gecondoleerd en sterkte voor jullie allemaal."

Rob en Els Wasch

28 augustus 2023

"Wat een ontzettend verdrietig bericht. Pieter stond zo midden in het leven. Altijd gezellig en vrolijk. Altijd een goed advies om een etentje mee af te sluiten. Altijd in voor een gezellig praatje of een geintje. De wereld kan en mag hem eigenlijk nog niet missen."

Oscar Groot

28 augustus 2023

"Gecondoleerd met jullie inmens verlies. Ik heb 3 jaar gewerkt bij ' de Kaasspecialist' toen Pieter nog een klein mannetje was.. Heel veel sterkte voor iedereen."

Reinie Paulussen

28 augustus 2023

"Woorden schieten ons te kort. Met oprechte deelneming. Van onze gezamenlijke vrienden Johan en Loeki de Jong vernamen wij dit trieste nieuws. Heel veel sterkte."

Lex en Hanneke Wijntjes

28 augustus 2023

"Dit weekend werden wij overvallen door het bericht dat Pieter onverwachts is overleden. Wat een groot verlies en niet in woorden te vatten… wat was het fijn om Pieter eventjes te spreken in de winkel als vast klant, we zullen hem missen. Wij wensen jullie alle sterkte, kracht en liefde toe de komende tijd."

Steven en Sandra Scheuerman

28 augustus 2023

"Wat intens verdrietig! Met zijn ongekende hartelijkheid zorgde Pieter er altijd voor dat klanten zich zeer welkom voelde. Hij straalde dat uit! Het was fijn hoe hij meedacht in de keuzes tussen alle heerlijke kaasjes en hoe er altijd tijd was voor een praatje waaruit dan bleek wat een levensgenieter hij was. Dat werkte aanstekelijk en ik verliet dan ook vaak de winkel met een blij en vrolijk gevoel. Wat zal hij enorm gemist worden! Ik leef ontzettend mee met een ieder die hem zo lief had. Ik wens jullie alle goeds, dierbare herinneringen en liefdevolle mensen die om jullie heen staan. Lieve groet, Anneke Oostinga"

Anneke Oostinga

28 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk verdrietig nieuws! Niet te bevatten. Een paar dagen ervoor nog in gesprek met hem ‘over de drukte tijdens de zomer, terwijl anderen de zaak sluiten’. En zo was er altijd wel een praatje met Pieter. Ik wens zijn vrouw en kinderen, broer en ouders heel erg veel sterkte toe. Veel liefs, Corinna"

Corinna van Diepen

28 augustus 2023

"Geschokt en stil van het bericht dat Pieter er niet meer is. Ik ken hem als een vrolijke, goedlachse soms een ondeugend boefje met een groot hart voor iedereen om zich heen. Ik wens zijn gezin en familie en allen die hem lief had heel veel sterkte."

Debbie Heijblom

28 augustus 2023

"Lieve familie en naasten van Pieter, Gecondoleerd met dit onbeschrijflijk grote verlies. Ik kom vaak bij jullie in de winkel. Pieter was altijd vrolijk, behulpzaam en gezellig. De gedachte dat hij er niet meer zal zijn, is heel onwerkelijk. Heel veel sterkte gewenst en alle liefs voor jullie allemaal."

Aliëtte Jonkers

28 augustus 2023

"Beste fam. Renkema, wij willen ons diepe medeleven tonen met het enorme verlies van Pieter. Heel veel sterkte en kracht gewenst!"

Kees, Hermine en Boris

28 augustus 2023

"Geliefden van Pieter. Wat een schok, wat een schrik, zomaar opeens. Niet te bevatten. Graag wil ik jullie allen van harte condoleren, jullie kracht en sterkte toewensen in deze zo moeilijke tijd. Hopenlijk kunnen de kostbare herinneringen jullie helpen om het verdriet een plek te geven. Hoewel ik al een aantal jaren niet meer in “de kaas” zit, en jullie (Piet en Wouter) al langere tijd niet meer gesproken heb, raakt me dit diep. De momenten dat ik bij jullie kwam om wat af te leveren of een enkele keer een aktie te laten zien waren altijd goed en gezellig. Het waren geen éénrichtings gesprekken. Ook van jullie was er belangstelling in “die ander” . Nogmaals veel sterkte. Vr gr Geert Wentink"

Geert Wentink

28 augustus 2023

"Geschokt heb ik kennis genomen van dit vreselijke nieuws. Familie, vrienden en bekenden van Pieter heel veel sterkte gewenst. Het is groot gemis, wat een positieve ondernemer en lief mens is niet meer onder ons."

Theo Scheltens

28 augustus 2023

"Gecondoleerd en sterkte met dit grote verlies!"

Jordi & Cynthia

28 augustus 2023

"Veel sterkte in deze moeilijke tijd voor iedereen ik zal je missen Pieter je bent en blijft na jaren mijn kanjer"

henriette SmidsVincken

28 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, geen woorden voor dit grote verlies van jullie liefhebbende man, vader, zoon, broer, oom!! Gecondoleerd en heel veel sterkte!! Denk aan jullie, Liefs Everdien v Leersum (kapster)"

Everdien v Leersum

28 augustus 2023

"Sterkte met het verlies van zo'n mooi mens."

Nelleke Gadellaa

28 augustus 2023

"Pieter was een gewaardeerd jong lid van ons Guilde; mooie herinneringen aan je aanwezigheid tijdens de jubileumtrip naar Zwitserland. Je blijft in ons hart en ons geheugen; Renkema Kaas zal nooit meer hetzelfde zijn. Wij wensen jullie veel sterkte om dit verlies te dragen."

Bestuur Guilde des Maitres Fromagers aux Pays-Bas

29 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, Heel veel sterkte met dit enorme verlies. Robert & Xandra Damen"

Robert & Xandra Damen

29 augustus 2023

"Ik ben er stil van, wat ontzettend triest en een enorme schok. Ik was nog niet zo heel lang vaste klant bij Renkema, maar wat daar zeker bij heeft geholpen is de supervriendelijke, enthousiaste en kundige kaasboer Pieter. Hoe hij over gebrande suikerpecannootjes van een vriend uit het vak kon vertellen, daar werd je gewoon vrolijk van (en ik ging overstag en wil nu nooit meer iets anders, en bedankt :-)). Altijd een vriendelijk praatje ook hoe hij het bedrijf had overgenomen en er bewust voor had gekozen om niet 6 dagen in de week te werken, maar er ook voor zijn gezin te zijn. Echt wel een inspirerend voorbeeld over hoe je zo gepassioneerd in een vak kan staan en er voor je klanten bent. Heel veel sterkte allereerst voor zijn familie en gezin, maar ook voor vrienden en vakgenoten."

Wies van der Heyden

29 augustus 2023

"Woorden schieten tekort om aan te geven hoe verdrietig dit is. Altijd vrolijk en met zo veel passie voor zijn vak, zo zullen wij ons Pieter herinneren. Wij wensen familie en vrienden heel veel sterkte!"

Hans en Desiree Dekker

29 augustus 2023

"Zeer geschokt en stil van dit bericht van Pieter Renkema Wij wensen familie veel sterkte en kracht toe om dit te kunnen dragen Ineke en guus ten Berge Oud kaasspecialist frederikhendriklaan Pruisischblauw 2718kk Zoetermeer"

Guus ten Berge

29 augustus 2023

"Lieve familie, gecondoleerd met dit enorme verlies. Heel veel sterkte en veel liefde voor de familie en vrienden!"

Tjitske Huizenga

29 augustus 2023

"Wij wensen zijn vrouw , kinderen en familie veel sterkte voor nu en in de toekomst!"

Gary en Greet Geenen Lifestyle Kaas-Wijn&Delicatessen Huizen

29 augustus 2023

"Als woorden tekort schieten, maar gedachten bij jullie zijn. Heel veel liefde en sterkte gewenst. Suzan Boekenoogen"

Suzan Boekenoogen

29 augustus 2023

"Wat een vreselijk nieuws. Wat een verlies voor de familie! Pieter een vrolijk mens altijd in voor een praatje en een grap. Zo gedreven in de zaak en vooral met plezier achter de toonbank voor zijn klanten klaar stond. Bertus en ik wensen de familie Renkema heel veel sterkte toe."

Bertus en Wil Termaat

29 augustus 2023

"Vol ongeloof vernemen wij het bericht van het overleden van de vrolijke en levenslustige Pieter . Pieter we gaan je missen. We willen Mariska , Siep en Pien , Familie Renkema en familie Liet condoleren met het grote verlies van Pieter en jullie heel veel sterkte toewensen ."

Ineke Huissoon en Kees Kerver

29 augustus 2023

"Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies. Samen veel gelachen in Zwitserland met het kaasgilde en echt een kaasliefhebber met kunde en passie."

Michel ter Hart

29 augustus 2023

"Wat ongelooflijk verdrietig. Wat anders kun je hier op zeggen dan gecondeleerd en veel sterkte toegewenst in deze hele moeilijke tijd. Jan-Jaap en Petra"

Jan-Jaap en Petra Snijder

29 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijke en oneerlijke realiteit. Heel veel sterkte aan alle familie en vrienden."

Rob Sperna Weiland

29 augustus 2023

"Sterkte gewenst in deze moeilijke tijd."

Fam Bonouvrie Het Viaanse Kaashuis

29 augustus 2023

"Dag Mariska en de kinderen, Piet, Annie, Mirjam, Wouter en verdere familie. Heel veel sterkte en Gods troost bij het plotselinge verlies van Pieter. Niet te bevatten hoe jullie je moeten voelen. We denken aan jullie."

René de Rijk en André Jansen

29 augustus 2023

"Diep bedroefd en niet te vatten. Intens verdrietig. Ik wens de familie heel veel sterkte toe. Altijd erg gezellig om in de winkel te zijn. Een luisterend oor enz. We vertelde elkaar over en weer wat er gaande was in onze gezinnen. Een lach en een traan en allemaal heel sterk."

Jenny Veenendaal en voor de scheiding de Bruijn

29 augustus 2023

"Veel te jong...heel veel sterkte voor alle nabestaanden."

Paulien Peters

29 augustus 2023

"Gecondoleerd, wat een vroeg verlies van Pieter. Heel veel sterkte de komende tijd. Stephan Deen, van Streek kaas & delicatessen"

Stephan Deen

29 augustus 2023

"Lieve Mariska, Siep, Pien en familie, Wat een onvoorstelbaar verdrietig nieuws lees ik net in de krant. Pieter totaal onverwacht veel te jong overleden. Kocht met regelmaat zoutarme kaas bij hem zonder te weten dat t jouw man was. Wens jullie alle wijsheid, moed, kracht toe die nodig zijn✨✨ Lieve groet Caroline"

Caroline van den Berg

29 augustus 2023

"Lieve Familie Renkema, Wat een verlies! Ik wil jullie allemaal heel veel sterkte, kracht en liefde toewensen in deze moeilijke tijd."

Cor Dekker

29 augustus 2023

"Wat vreselijk dat Pieter zo jong uit het leven genomen is. Ik wil alle achterblijvers heel veel sterkte toewensen."

Roel Brouwer

29 augustus 2023

"Beste Familie, Wij, mijn vrouw /ik en mijn moeder zijn ontsteld door het nieuws, maar dat valt in het niet wat jullie nu zullen meemaken. We hebben zaterdagmorgen om 8:25 samen een poosje gesproken over de vakantie en kinderen. Ik over mijn pubers en hij over zijn jonge kinderen en trots dat nummer 3 op komst was. Ik zei nog geniet ervan want binnen 8 jaar begint de eerste al afstand te nemen en we namen lachend afscheid en hij zei dat hoort erbij. Onze gedachten gaan naar jullie uit en we wensen jullie veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies."

Gerard Mosterd

29 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk bericht, zo jong overleden, woorden schieten tekort. We leerden Pieter kennen tijdens Antilopen kamp, jaren geleden. Later haalden we graag rosé in de kaaswinkel. We wensen alle familie en vrienden van Pieter heel veel sterkte toe met dit enorme verlies."

Arne en Mirjam Kleefman

29 augustus 2023

"Vandaag zag ik het bericht dat Pieter plotseling is overleden. Zelf heb ik Pieter gekend als kleine jongen, toen ik nog werkte op de vrijdagavond en zaterdag bij Piet. Zo mooi om te zien, dat Pieter de zaak had overgenomen. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte toe met het enorme verlies. Met vriendelijke groet, Alice Homann-van de Ham"

Alice van den Ham

29 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, gecondoleerd en heel veel sterkte! Ook namens mijn moeder Gemma van der Weegen, wij zijn geschokt van dit nieuws en denken aan jullie."

Babette van der Weegen

29 augustus 2023

"Fam. Renkema, Wat een verschrikkelig tries bericht van het overlijden van Pieter. Wij condoleren jullie allen met dit grote verlies. Wij wensen jullie allen veel strekte, kracht en troost van onze schepper in deze verdrietige tijd van afscheid nemen. Ook veel sterkte als steeds opnieuw het gemis ervaren zal worden. Meelevende groet, Rokus en Aria van Dam Defensie- Eiland 263 3441 VK WOERDEN"

Rokus en Aria van Dam

29 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, Wat een intens verdrietig bericht! Ik wens jullie heel veel sterkte toe. Liefs, Anne"

Anne Rooks

29 augustus 2023

"Vorige week nog uitgebreid met elkaar gesproken, onvoorstelbaar dat je er nu niet meer bent.. Heel veel sterkte voor de familie met dit verlies."

Melvin en Nico Slootweg

29 augustus 2023

"Echt geschrokken van dit bericht, Pieter een van de jongste Guilde leden die er plots niet meer is… Heel veel sterkte voor het gezinnetje en de hele familie Renkema om dit immense verlies te kunnen dragen."

Jan en Carien Pijnenborg

29 augustus 2023

"Wat een verdriet en wat een gemis! Wij wensen jullie heel veel sterkte om dit veel te jonge verlies van jullie lieve Pieter te verwerken. In gedachten zijn wij bij jullie.. Bon Fromage Kaasspeciaalzaak Heesch Ton en Elly Bens en alle medewerkers"

Bon Fromage VOF Heesch - Ton & Bens

29 augustus 2023

"Heel veel sterkte voor alle mensen die dichtbij hem staan. Ik wens jullie veel steun bij elkaar bij dit grote verdriet."

Petra Blokker-Hertgers

29 augustus 2023

"Wij zijn enorm geschrokken!! Gecondoleerd met dit grote verlies. Lieve familie Renkema heel veel sterkte gewenst!"

Gert-Jan Pennewaard, Jongeneel Verpakkingen

29 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, Wat een intens verdrietig bericht! We leven met jullie mee en zijn er stil van. De herinnering aan Pieter blijft: vrolijk, altijd een vriendelijk woord en gedeelde liefde voor heerlijke kaas en noten! Sterkte! Liefs, Christine Vreugdenhil"

Christine Vreugdenhil

29 augustus 2023

"Ik had de rouw advertentie als gezien maar het een en ander was bij ons nog niet binnengekomen. Vandaag een artikel in het AD toen is het echt binnengekomen, zo onwerkelijk zo intens verdrietig het gehele team was er kapot van wij kennen Pieter als zeer fijn mens waar we graag mee praten en mooie producten kochten. Het is zo onwerkelijk en verdrietig we zijn als team werkelijk verslagen wij wensen zijn vrouw familie en alle heel veel sterkte in deze moeilijke tijd, en we troosten ons dat Jezus goed voor deze man gaat zorgen 😭 dag Lieve Pieter we zien elkaar later."

Team van der Pol Beveiligings Techniek b.v.

29 augustus 2023

"Wat is het leven soms wreed voor een familie. Gecontroleerd met dit vreselijke verlies."

Henny en Eric Wessel

29 augustus 2023

"Beste familie Renkema, Wat een verlies, ik wens jullie veel sterkte . Jan Roos Docent Corderius College"

Jan Roos

29 augustus 2023

"Niet te bevatten, ongeloof. Nog een heel leven voor zich. Ineens staat de wereld stil. Gecondoleerd met het verlies van Pieter. Het zal nooit meer hetzelfde zijn als we de winkel in komen. Wij wensen jullie alle kracht toe in deze verschrikkelijke tijd. Marc, Tamara, Tijn & Fem Reedijk"

Fam. Reedijk

29 augustus 2023

"Al ruim 25 jaar kom ik in jullie winkel. Heb hem op zien groeien. Laatst hadden we het nog over zijn kinderen en mijn kleinkinderen. Hij wist als ik binnenkwam wat ik in elk geval wilde: geraspte oude kaas in een plastic zakje. Wat een verdriet. Ik leef met jullie mee. Gecondoleerd met dit verlies"

Hennie Groot Haar

29 augustus 2023

"Diep geschokt door het plotselinge verlies. Wij wensen de familie heel sterkte. Ook wij gaan Pieter missen."

Carla en Peter Poelstra

29 augustus 2023

"Gecondoleerd, ik wens de nabestaande heel veel sterkte met dit grote verlies. Ik heb altijd fijn met Pieter samengewerkt, op het hoofdkantoor van toen nog de kaasspecialist. 🙏🏻"

Angelique Kreté

29 augustus 2023

"Wat een intens verdrietig nieuws kregen we van onze zoon Jasper te horen. Wouter je bent je broer verloren. Wat een drama bericht. Gecondoleerd lieverd. Onze gedachten gaan natuurlijk ook uit naar jullie ouders en de vrouw van Pieter en zijn kindjes. Dit is niet te bevatten en de hel op aarde om dit mee te moeten maken. Wij wensen jullie allemaal veel liefs en sterkte donderdag maar ook de tijd daarna. Hou elkaar vast. Lieve groet Denis en Tineke"

Tineke en Denis de Vries- Rous

29 augustus 2023

"Gecondoleerd met dit vreselijke verlies. Wij wensen de familie en vrienden heel veel sterkte."

Jan Willem en Chantel van den Noort

29 augustus 2023

"Lieve familie, Gecondoleerd met jullie verlies. Geen woorden voor. Heel veel sterkte en kracht toegewenst 🌹 Lieve groet, Eric v Tilburg en Marloes van Gangelen"

Marloes & Eric

29 augustus 2023

"Heel veel sterkte gewenst..... Capito kinderkleding Leusderweg 99 Amersfoort"

Gaby de Meijere

29 augustus 2023

"Zo jong, zo onverwacht. Wat een verlies voor iedereen die hem dierbaar was. Een fijne, goedlachse, zeer vriendelijke man. Altijd een praatje, een goed verhaal over kaas. We gaan hem missen. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden."

Aart Bakker en Elisabeth de Nooijer

29 augustus 2023

"Beste familie Renkema, Gecondoleerd met het verlies van jullie zoon.(broer, echtgenoot) Wat een vreselijk verdrietig nieuws. Heel veel sterkte gewenst."

Michel en Erica van den Beld

29 augustus 2023

"Een vakman, een spontante man, een onderrnemer, een....en dan is het stil... Woorden zijn er niet, misschien een gedachten. Als je verdrietig bent, Kijk dan in je hart, En je zult zien dat je huilt, Om wat je vreugde gaf. Sterkte voor jullie allen samen. Weet dat de bakkerijdeur altijd voor jullie open staat, Maison Pierre"

Rudolf en Ingrid van Daatselaar

30 augustus 2023

"Beste Familie Wij wensen jullie heel veel sterkte bij dit grote en onverwachte verlies Marie Thérèse en Edward Dijxhoorn"

Marie Thérèse en Edward Dijxhoorn

30 augustus 2023

"Wat verschrikkelijk verdrietig, het is gewoon niet te bevatten. Lieve familie Renkema, heel veel sterkte met dit grote verlies. Jan, Marianne en Floor"

Jan van Doesburg en Marianne Wiegersma

30 augustus 2023

"Mooie tijden (en biertjes) meegemaakt op oa het Bokbierfestival en Proef Amersfoort. Heel veel sterkte aan de famillie."

Jauk Hellevoort

30 augustus 2023

"Mooie vent vol passie en smaak! Wat zonde dat jij de kaaswereld hebt verlaten."

Dolf Schoonaard

30 augustus 2023

"Wat een schok, zo jong en vol van leven. Aardig en vriendelijk mens met heel veel vakkennis. Pieter zal gemist worden, de goede herinneringen blijven. Veel sterkte en kracht gewenst bij het verwerken van dit gemis. Lieve groet, Peter Westerling"

Peter Westerling

30 augustus 2023

"Woorden schieten echt te kort. Wat zal je door iedereen gemist worden Pieter. Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe."

Saskia Brattinga

30 augustus 2023

"Totaal sprakeloos, wat een vreselijk nieuws, 2 weken geleden waren we nog in Nederland en dan gaan we altijd even langs bij onze kaasboer Pieter. Kan het gewoon niet bevatten wat hier gebeurt is, lieve Pieter bedankt voor al je advies, leuke gesprekken en zorgen dat wij alles netjes mee konden nemen naar Duitsland wij gaan jou zeker missen. We wensen de familie en vrienden heel veel sterkte de komende dagen, weken, maanden en jaren want dit verdriet is niet zomaar vergeten."

Karin en Neldes Hovestad

30 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, gecondoleerd met het verlies van Pieter. Woorden schieten tekort, onze gedachten zijn bij jullie. Heel veel sterkte gewenst in de komende tijd."

Anton en Irma de Heus

30 augustus 2023

"Zo verdrietig! Ik weet nog dat ik als kind graag mee ging met m'n moeder omdat ik een plakje kaas kreeg. Zo enthousiast werd van kaas dat ik mijn spreekbeurt heb gehouden over kaas met behulp van materiaal van Piet en Pieter! En later ook nog folders voor ze heb gelopen! Pieter rust zacht en prijs God in de Hemel! Familie heel veel sterkte!"

Henric van Middelkoop

30 augustus 2023

"Lieve Piet, Annie, Mirjam en Wouter, Mariska en kinderen. Gecondoleerd met dit enorme verlies van Pieter. Heel veel sterkte. Liefs Eric-jan en Lia den Boer."

Eric-jan en Lia den Boer

30 augustus 2023

"Lieve familie, wat een ontzettend groot verlies, ik ben er stil van. Woorden schieten dan ook tekort. Ik wens jullie allemaal heel veel liefde, kracht en sterkte toe. Gerda Deenhart"

Gerda Deenhart-Baas

30 augustus 2023

"Vreselijk, wat een plotseling bericht. Vorige week nog een vrolijk praatje met Pieter gemaakt in de winkel, en nu lees ik dit. Gecondoleerd en sterkte gewenst met dit zware verlies. Hartelijke groet, Gerrina"

Gerrina Bakker

30 augustus 2023

"Lieve familie Renkema Zo niet te geloven is het , zo’n intens verdriet. Het waarom ervan besef je niet. Heel erg veel sterkte en veel lieve mensen om jullie heen om het verdriet mee samen te proberen te dragen."

Nienke Zwart

30 augustus 2023

"Vol ongeloof en geschokt lazen wij het nieuws van het overlijden van Pieter. Het is niet te bevatten dat wij hem niet meer gaan zien de winkel. We gaan je missen Pieter, je altijd gastvrije onthaal en je persoonlijke aandacht."

Thea en Huub

30 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, Zo ongelofelijk verdrietig dat jullie dierbare Pieter zo plotseling niet meer bij jullie is. Ik sprak hem vorige week dinsdag voor het eerst, was voor het eerst in jullie winkel voor de heerlijke truffelkaas en om de groeten aan Wouter over te brengen die ik ken via de kaaswinkel in Leersum. Pieter was zo hartelijk en we hadden een leuk gesprek, alsof het niet de eerste keer was dat we elkaar spraken. Gecondoleerd met zijn verlies en heel veel sterkte voor nu en in de toekomst."

Matty Beens

30 augustus 2023

"Beste Piet en Annie, Wouter, Mariska en kinderen….het overlijden van Pieter was het eerste wat ik bij thuiskomst van vakantie hoorde van Lena…ongelooflijk! Ik wens jullie heel veel sterkte met dit verlies en hoop dat jullie een nieuwe vorm vinden om hem ‘vast te houden’ want uiteindelijk gaat niemand verloren…"

José Kruijthoff

30 augustus 2023

"Wat een verschikkelijk verdrietig bericht! Wij komen al jaren vanuit Hoogland kaas en nootjes halen; we gaan de gezellige praatjes van Pieter zeker missen. We wensen iedereen, maar vooral zijn gezin en de familie, heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verdriet."

Bas en Marijke Bloemendal

30 augustus 2023

"Hier heb ik geen woorden voor. Sterkte voor jullie allemaal."

Martin Renkema

30 augustus 2023

"Pieter, Als jij eens wist hoeveel mensen jij raakt. De wereld is leger zonder jouw aanwezigheid. Wat schrok ik ontzettend toen 's nachts het bericht binnenkwam dat je er niet meer was. De dagen daarna vullen zich met mooie herinneringen en gedachtes aan je familie en gezin. Ik hoor over hoe je zoon het ervaart en vertelt op school. Hij zal opgroeien tot net zo'n geschikte vent als jij dat was. Ik maak mee dat op de sportclub je een plaats hebt in ieder zijn hart. Trots dat wij in Renkema shirts mogen spelen dit seizoen. Lieve familie heel veel sterkte met het verdriet en het gemis van deze fantastische kerel."

Gert-Jan de Vos

30 augustus 2023

"Lieve familie, wat een schok moet dit zijn voor jullie. Hoewel er geen woorden zijn om dit te bevatten, willen wij jullie toch veel sterkte toewensen met dit grote verlies."

Dewi en Bert Siebrand

30 augustus 2023

"Enorm geschrokken van dit afschuwelijke bericht. Wij herinneren ons Pieter als een vrolijke en zeer enthousiaste jongen die ik in zijn opleiding als kaasboer heb mogen meemaken. Ons medeleven gaat uit naar zijn gezin maar ook bovenal naar Annie en Piet die we van dichtbij jaren mochten meemaken als bevlogen kaasverkopers.Heel veel sterkte toegewenst om dit grote gemis te verwerken."

Ad en Berna Brons

30 augustus 2023

"Lieve allemaal, nog steeds kunnen wij niet de juiste woorden vinden om jullie te troosten met dit onbeschrijflijke verdiet. We denken aan jullie. Lieve groet."

Goos en Reina van Vulpen

30 augustus 2023

"Onze medeleven voor iedereen die dit grote verdriet zal moeten meedragen. Veel sterkte , Kimberly Renkema (dochter van Jelle Renkema en kleindochter van Jaap Renkema)"

Kimberly Damen-Renkema

30 augustus 2023

"Met stomheid geslagen! Ik hoor het 10 minuten geleden. Al klant sinds we hier zijn komen wonen zo'n 30 jaar geleden. Nog steeds klant en ook de post zo nu en dan bezorgen. Altijd een praatje over iets, niet alleen kaas. Ook bier, wijn, het weer.... Heel veel sterkte voor de familie en alle andere mensen die hem kenden."

Jan van Hal

30 augustus 2023

"Niet te bevatten en wat een verdriet! We zien Pieter nog zo staan in de winkel, vol warmte, humor en altijd in voor een praatje. Wij gaan Pieter missen. En wat een ongelooflijk verlies en verdriet voor zijn vrouw, kinderen, ouders, broer en de rest van de familie en vrienden. Wij zijn in gedachten bij jullie."

Jeroen en Yasmin

30 augustus 2023

"Als oppasoma kwam ik heel graag met met mijn kleindochters Maxime en Frédérique Elderbroek in de winkel. Vandaag vertelde mijn dochter Françoise dit vreselijke bericht van het plotselinge overlijden van Pieter. Wat een verschrikkelijke boodschap, zo jong, zo midden in het leven, zo n prettig mooi mens, zomaar weggerukt uit het gezin dat nu verder moet zonder hem. Onbegrijpelijk….. Ik wens u allen echt heel veel sterkte toe."

Marianne van den Broek

31 augustus 2023

"Als een van de eerste klanten van mijn ‘kaasboer’ kwam ik al jaren graag bij Piet en bij Pieter. Ben diep geschokt!! Sterkte voor vrouw en kinderen en vader en moeder en de rest van de familie."

Bert Harmsen

31 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, vrouw, kinderen en iedereen die van Pieter houdt. Gecondoleerd met het verlies van jullie Pieter. Veel sterkte en liefde gewenst voor vandaag en de komende tijd."

Marieke Oort

31 augustus 2023

"Dag Pieter, het zal stil en een heel stuk saaier zijn zonder jouw aanwezigheid in je winkel en op de club. Geen kwinkslag of even bijkletsen hoe alles ervoor staat. Wat een oneerlijkheid dat jij er niet meer bent, wat een verdriet voor Mariska, je kids en de vele vrienden en familie rondom jou. Names Sarah en mijzelf wens ik Mariska in het bijzonder, maar ook iedere naaste alle mogelijke kracht in deze verschrikkelijke tijd. Opdat het verdriet snel ruimte geeft voor de mooie herinneringen."

Bert van den Oever en Sarah de Kruijff

31 augustus 2023

"Lieve Piet en Annie en Familie!! Gecondoleerd met dit grote verlies! Heel veel sterkte liefde en kracht voor de komende tijd! Liefs Manja Vreekamp"

manja vreekamp

31 augustus 2023

"Wat een schok. Met zo veel plezier kwam en kom ik in de winkel waar deskundigheid samen gaat met juiste sfeer. Medeleven voor de familie."

Klaas de Boer

31 augustus 2023

"Via deze weg wil ik mijn condoleances overbrengen naar alle mensen die hem lief hebben en in het bijzonder zijn vrouw en kinderen. Jullie kennen mij niet maar ik zag Pieter regelmatig bij het sporten. Dan trainde hij voor of na mij. Een kopje koffie drinken (want dat moest voor hij ging trainen!), zeuren over hoe zwaar de training werd, en kletsen over voetbal. Hij weet het vast al maar zijn cluppie staat op dit moment bovenaan! Dat kan geen toeval zijn toch?! Er was niemand zo gek om, net als ik, ook een wall-sit challenge te doen behalve Pieter. Wat een vrolijke, lieve en enthousiaste man was hij en wat zal hij ontzettend gemist worden. Heel veel sterkte <3. Groeten Rianne"

Rianne van Esveld

31 augustus 2023


Liesbeth Coenen, Harold Rimmelzwaan

31 augustus 2023

"Heel veel sterkte gewenst komende tijd! Ik kon met Pieter heel goed over het bedrijfsleven praten, heb er veel aan gehad. Vorige week sprak ik m nog over het sporten bij Erik, dat het zo fijn is daar even je hoofd leeg te maken. Sterkte met dit grote verleis!"

Dennis Van Der Meer

31 augustus 2023

"'Pieter, altijd een lach, een warme persoonlijkheid en een gepassioneerd kaasman' Wat een onverwachts verlies! Heel veel sterkte en kracht gewenst voor zijn gezin, familie en ieder die hem lief heeft. Dat mooie herinneringen aan hem een steun mogen zijn bij dit inmense verdriet."

Mirjam en Bertus Achterkamp

31 augustus 2023

"Hey Pieter, Voor velen beteken je zoveel en zoveel kunnen nog van je leren. Je wordt onwijs gemist en ook al kende ik je persoonlijk eigenlijk amper voelt het alsof ik een goede vriend ben verloren. Je wordt gemist, maar zal voor altijd aanwezig blijven in verhalen en prachtige herinneringen die een ieder aan jou overhoudt. Veel sterkte voor familie en vrienden"

Ruben

31 augustus 2023

"Wat een vreselijk verdrietig bericht kwam daar ineens, we wensen alle nabestaanden enorm veel sterkte en liefde voor het verwerken van dit verlies. Wij zullen Pieter herinneren als een vrolijke, vriendelijke man die altijd tijd had voor een praatje en een grapje. De kinderen wisten dat ze bij jou altijd nóg een stukje kaas mochten als ze t lief vroegen, mooi vond je het dat ze de sterkste kazen willen proeven én ervan kunnen genieten. Pieter je gaat gemist worden!"

Anne Rongen, Arjen Wolterink en kinderen

31 augustus 2023

"Woorden schieten te kort… Ik laat een kaarsje branden. Van harte gecondoleerd en heel veel sterkte allemaal. Ric (Kaaskenner Venray)"

Ric de louw

31 augustus 2023

"Geschokt en bedroefd waren wij na het bericht van het plotselinge heengaan van Pieter. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd aan jullie allen met het verwerken van dit grote verdriet. In gedachten en in onze gebeden zullen we bij jullie zijn."

Anneke en Bouwe van der Eems

31 augustus 2023

"Gecondoleerd met het verlies van Pieter. Wens iedereen heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijden .."

Michel ploeg / vader van Iris /

31 augustus 2023

"Wat een schok... wat een intens verdriet! Ik heb Pieter een jaar of 18 geleden mogen leren kennen op vakantie in Turkije waar hij samen met een vriend was. We hebben daarna lange tijd contact gehouden. Het was altijd erg gezellig met Pieter! Wat vreselijk te lezen dat hij is overleden en een jong gezin na laat... ik wens jullie echt alle kracht toe!"

Maria Pals - Hoogvliet

31 augustus 2023

"Vandaag samen met mama geweest. Het is stil in mij! Woorden schieten te kort. Wij wensen jullie heel veel sterkste."

Jolanda Wijnen -Nederpelt

31 augustus 2023

"Veel sterkte met dit enorme verlies"

Familie Troisfontaine

31 augustus 2023

"Heel veel sterkte gewenst met dit enorme verlies van Pieter. Wij hebben hem bij Antilopen leren kennen als een spontane, vriendelijke vent altijd in voor een grap en grol. Gecondoleerd. Familie Verheul"

Sandra Verheul

31 augustus 2023

"Wat vreselijk dat dit is gebeurd en wat oneerlijk. Geen relaxte gesprekken doorspekt met absurde humor meer met Pieter na een lange werkdag. Dat zal ik missen. Ik wens iedereen die van Pieter hield heel veel sterkte."

Ruud van der Meule

31 augustus 2023

"We hebben de dienst op afstand kunnen meekijken ,heel indrukwekkend.Wij wensen jullie gezin heel veel sterkte in deze vreselijke tijd."

Hetty en Pieter Korenhof

31 augustus 2023

"Lieve Annie en Piet, wat een verschrikkelijk nieuws hoorde ik bij hart for her. Langs deze weg wil ik jullie condoleren en sterkte wensen met al het gemis wat komt. Hopelijk vinden jullie troost in jullie warme gezin en mooie herinner iongen aan hem. Zij die wij liefhebben en verloren zijn niet meer waar zij waren maar altijd waar wij zijn. Liefs"

Joke Schipper

31 augustus 2023

"Een groot gemis we zullen je missen"

Willy gomes

31 augustus 2023

"Van Harte gecondoleerd met het verlies van Pieter! We kennen Pieter als een gedreven en enthousiaste ondernemer! Heel veel sterkte familie Renkema. Gods nabijheid in de komende tijd"

Evert Beukens

31 augustus 2023

"Beste familie, Heel veel sterkte met dit enorme verlies."

Olga van Gemund

31 augustus 2023

"Dag allen Gecondoleerd met dit ongelooflijke verlies. Ik ken jullie niet goed en toch raakt het bericht me erg. Woon dichtbij in de Indische Buurt en ben klant. Heel veel kracht toegewenst voor jullie allen. Dat er een bodem mag komen onder jullie voeten. Liefde om het gat te dichten voor zover dat kan. Sterkte. Hartelijke groet Sandra en Marco. Amersfoort."

Sandra van Dalen

31 augustus 2023

"Pieter, Wat lees ik nou in de krant ik kan er niet bij, ik sprak je nog geen 3 weken geleden uitgebreid over het gezinsleven waar we wel wat aan hadden en niet. Je nam er echt de tijd voor en je had er veel plezier in. Je vertelde over je vriendengroepen en hoe die reageren op je vaderschap en had zelfs nog adviezen voor mij als vader van 3, en vertelde over jouw eigen kinderen, hoe het gaat sinds de overname van je vader Piet en je broertje kwam ook nog binnenlopen. Ik zal je gesprekken en kennis van kaas missen man! Iedereen in het gezin gecondoleerd, ik het speciaal voor zijn partner en kinderen. Vreselijk; hij sprak zo vol trots over alles ik snap er geen bal van."

Taco

1 september 2023

"Wat een onbeschrijfelijk verdriet voor jullie geen woorden voor. Drie jaar geleden mocht ik bij de start van Parkhuis zorgen voor jullie Siep. Een heerlijk mannetje die het veel te vroeg zonder papa moet doen. Altijd had Pieter een gezellig praatje of vroeg " Hoe ging het vandaag , wat moet ik straks allemaal doorgeven aan mijn vrouw? " Ik wens jullie heel veel kracht toe."

Naomi van Woudenberg

1 september 2023

"Beste familie Renkema, Wat een groot gemis moet dit voor jullie zijn. Woorden schieten hiervoor tekort. Ik wens jullie veel kracht en sterkte toe om dit verlies te kunnen dragen en de mooie herinneringen aan Pieter te koesteren."

Mariëtte van Os

1 september 2023


Na

1 september 2023

"Drie jaar geleden bij de start van Parkhuis kwam Siep bij ons spelen. Een lief jongetje die het grote hart van zijn vader vulde. Ik wens jullie, Mariska, Siep en Pien, familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd. Zonder zoon, man en vader verder, onbeschrijfelijk. Sterkte."

Naëlle Everts

1 september 2023

"Wat een schok en een schrik. Zal zijn gezicht en vriendelijke uitstraling missen in jullie prachtige winkel. Onwijs veel sterkte met dit enorme verlies!"

Ingeborg van gessel

1 september 2023

"Soms is er zoveel wat we voelen en zo weinig wat we kunnen zeggen.. Heel veel kracht en sterkte gewenst voor iedereen die Pieter lief had."

Jornt en Hester

1 september 2023

"Wat een onwerkelijk nieuws dat Pieter er niet meer is... De man die altijd de sfeer maakte en waarbij het nooit stil was. Naast alle korfbalmomenten binnen en buiten het veld, koester ik nu vooral de herinneringen aan onze roadtrip door Amerika en een paar dagen Canada. We luisterden daar veel naar het nummer Treur Niet van Diggy Dex, niet wetende dat een aantal jaren later dit al de keiharde werkelijkheid zou zijn. Heel veel sterkte aan Mariska, zijn kinderen, ouders, familie en vrienden."

Jordy Stoelwinder

2 september 2023

"Ik heb nog steeds moeite om dit echt te bevatten en ik denk dat dat nog wel even zal duren ook. Wat een gemis. Bij mij en vele anderen wist Pieter altijd wel een glimlach op het gezicht te toveren. Zijn aanstekelijke vrolijkheid en fijne aanwezigheid zal ik het meeste missen! Ik wil alle naasten onzettend veel sterkte wensen met dit verlies."

Bart Witteveen

2 september 2023

"Gecondoleerd en alle sterkte gewenst, we leven zeer met jullie mee."

Jeroen en Marjolein Schuurhuis

2 september 2023

"Lieve familie Renkema, we vernamen het overlijden van Pieter tijdens onze vakantie. Wat een ongelooflijk en verdrietig bericht. Van harte gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst. Twee dagen voor mijn vakantie heb ik mijn laatste stukje kaas nog bij Pieter in de winkel gekocht, omdat ik deze twee dagen nog moest overbruggen. Pieter begreep dat uiteraard. Hij wenste me een goede vakantie en tot snel ziens daarna. Het is niet te bevatten dat date niet meer gaat plaatsvinden. Nogmaals veel sterkte!"

Anja van Eck

2 september 2023

"Mariska en kids, wat een schrik om te lezen dat Pieter er plotseling niet meer is. Onbegrijpelijk en hartverscheurend... We herinneren jullie als een vrolijk, energiek stel, vol plannen voor de toekomst. Fijne buren, behulpzaam en betrokken. Mariska we wensen je bovennatuurlijke kracht, troost en heel veel liefde toe. Warme groet van ons."

Laurens en Lieske Wijmenga

2 september 2023

"Heel veel sterkte Mariska en familie met dit immens grote verlies van Pieter; zo verdrietig allemaal."

Ingrid Berkhout-Ruchti

4 september 2023

"Veel sterkte met dit grote verlies!"

Jelle Schaafsma

4 september 2023

"Aan allen Gecondoleerd en heel veel kracht en sterkte gewenst."

Carla Sakkers-Fritz

4 september 2023

"Heel veel sterkte gewenst"

Duifje

4 september 2023

"Niet te bevatten.....onwerkelijk. De ene week haal je kaas zoals iedere week, Pieter, tot volgende week maar weer Pieter. En dan deze afschuwelijke werkelijkheid Heel veel kracht en sterkte voor jullie allemaal."

Pieter en Hanneke ter Velde

4 september 2023

"Wat zijn jullie een prachtig man verloren. Ik wens jullie veel sterkte en koester de mooie herinneringen."

Miep

4 september 2023

"Lieve familie, gecondoleerd met dit grote verlies, geen woorden voor. Pieter het ga je goed, laatste reis R.I.P."

Margaret Hielckert

4 september 2023

"Lieve familie Renkema Gecondoleerd met het verlies van jullie Pieter. Zo jong en onverwacht. Al heel lang kwam ik in de winkel, al bij Piet die altijd mijn naam wist, Mirjam, net als zijn dochter. De laatste jaren kom ik niet veel meer maar dit nieuws raakt mij diep. Met mijn gedachten bij jullie. Mirjam"

Mirjam Dijkhorst

5 september 2023

"Niet te bevatten wat jullie moeten meemaken. Veel sterkte gewenst. (Meester Dennis van de Bongerd)"

Dennis Anbeek

5 september 2023

"Wij wensen de familie heel veel sterkte in deze verdrietige tijd. Wij hebben als klant altijd van Pieters aanwezigheid genoten en ons meteen thuisgevoeld bij Renkema. Wij gaan hem missen!"

Michael en Birgitte Lonergan

5 september 2023

"Lieve Piet, mijn warme herinneringen aan de winkel, aan jou en je zoon Pieter dateren van jaren geleden. Jij stond nog aan het roer en Pieter was aan het overnemen. Jullie deskundigheid was groot - en Pieter had een enorme drive en ondernemerschap. Er was een stralende toekomst. Nu is die toekomst weggerukt. Ik condoleer jou en de jouwen van ganser harte. Moge je kracht putten uit de geweldige herinneringen aan een geweldig mooi mens."

Jan Quist

6 september 2023

"Heel veel sterkte met dit grote verlies. Het zal in de winkel nooit meer hetzelfde zijn zonder hem."

Vivian de Beer

7 september 2023

"Wat een vreselijk bericht. Mariska, verdere familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toegewenst!"

Jeanette Suurd

8 september 2023

"Lieve Mariska, Geschokt lees ik het bericht in de krant dat Pieter onverwachts is overleden. Onvoorstelbaar verdrietig voor jou, de kinderen en iedereen die hem lief had...heel veel sterkte voor jullie allemaal xx"

Lianne Hoiting

9 september 2023

"Vandaag hoorde ik bij vrienden van het vreselijke bericht dat Pieter junior zo plotseling is overleden. Ik ken hem uit de winkel, als klant. Altijd even behulpzaam en vriendelijk. Sprakeloos ben ik, maar wil de familie - met name zijn ouders die ik al langer ken- veel sterkte wensen met dit gemis. Hartelijke groet, Mariëtte Kunz"

Mariëtte Kunz

9 september 2023

"Pieter was een fantastische persoon en een topondernemer. Een laatste keer toen ik in de winkel was stond hij buiten. Waarop ik hem lachend vroeg of hij op mijn fiets wilde passen. Hij zei “natuurlijk doe ik dat” en toen ik weer buiten kwam zei hij dat hij wel 10 dieven had weggejaagd. En lachend keek hij me aan. Dat was Pieter zoals ik hem gekend heb. Een mooi mens die zijn talenten heeft gebruikt, ook voor de kaasbranche waar ik hem een paar keer kort over heb gesproken. Vooral toen hij mij in de corona-periode vroeg hoe het bij ons in de mode ging. Heel veel sterkte en troost toegewenst."

Jan Meerman

10 september 2023

"Wat een schrik vanmiddag toen ik de winkel binnenstapte en het intens verdrietige bericht op de ruit las. Zo’n vrolijke, geïnteresseerde en vriendelijke man is niet meer. We leven mee met beide families en wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd."

Marlous en Thomas Mensink

14 september 2023

"Wat een schok, wat een gemis! We gaan je enorme drive voor kaas en je enorme klantvriendelijkheid missen. Sterkte aan alle geliefden!"

Lennaert klerk

25 september 2023

"Lieve familie Renkema, Wat een vreselijke gebeurtenis hebben jullie meegemaakt, waar eigenlijk geen woorden voor zijn om te vatten wat er is gebeurd… Ik wil jullie laten weten dat mijn gebed voor jullie is dat God alle tranen zal drogen en met Zijn Trooster, de Heilige Geest , bij jullie zal zijn. Ik wil jullie bemoedigen met een lied : Onze schuilplaats is God. Ik heb de link hierbij gevoegd : https://youtu.be/ApOccNUoqEk?feature=shared"

Esther Prijs-van Wijk

12 oktober 2023

"ik mis mijn oomhEELLLL !!!!!erg hij was er altijd !!!!!!!!!voor mij en ik vergeet de plaagjes nooit en de grappjes ook nooit dag lieve oompieter !"

sarahvanzwienenen

3 november 2023

"ik mis mijn oomhEELLLL !!!!!erg hij was er altijd !!!!!!!!!voor mij en ik vergeet de plaagjes nooit en de grappjes ook nooit dag lieve oompieter !"

sarahvanzwienenen

3 november 2023

"Gecondoleerd en heel veel sterkte met het moeten missen van jullie veel te jong overleden Pieter."

Nathalie Kleijn

24 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, Wat intens verdrietig! Pieter was zo’n ontzettend vrolijke, altijd behulpzame levensgenieter. We wensen jullie heel veel sterkte en heel veel warme, mooie herinneringen aan Pieter om te koesteren. ✨"

Sascha en Kees van Loon

24 augustus 2023

"Gecondoleerd voor familie, vrienden en andere nabestaanden. Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor nu en in de toekomst."

René en Caroline Sweere

24 augustus 2023

"Wij zijn geschokt door het plotselinge overlijden van Pieter. Wat een fantastisch mens en top ondernemer was hij. Wij leven mee met familie en vrienden."

Wouter, Marianne en Franca Verduyn/Nevens

24 augustus 2023

"Lieve familie, wij zijn geschokt door het bericht dat Pieter is overleden. Zo'n fijne lieve jongeman plots uit ieders leven genomen. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe. Liefs Maria en Ed."

Maria en Ed Boele

24 augustus 2023

"Zo onverwachts, zo heftig en niet te bevatten.. Veel sterkte aan de nabestaanden en iedereen die hem kent de komende tijd.🙏"

Patrick Eversen

24 augustus 2023

"Ik lees dit met tranen in de ogen wat een vrolijke jongen altijd een praatje als ik oude kaas kwam kopen mijn oprechte deelneming en familie heel veel sterkte in deze verschrikkelijke tijd en heel veel kracht allemaal."

Jan van dijk

24 augustus 2023

"Pieter: Positief, energie, enthousiast, kansen zien. En doen! Je bent een geweldige gozer. Lieve vader, lieve partner, lieve vent. Proost!"

Bart de Wilde

24 augustus 2023

"Pieter… Verdomme wat oneerlijk en verdrietig. Geen woorden voor… Familie,vrienden en vooral Mariska; heel veel sterkte en kracht de komende tijd 🙏🏼"

Erwin vd Wel

24 augustus 2023

"Lieve Mariska, kinderen, Piet, Annie, Mirjam en Wouter en familie, Wat een verdriet, dat jullie Pieter zo uit het leven is verdwenen. Wat zal hij gemist worden. Woorden schieten tekort. Sterkte en veel liefs van ons. Marco, Maria, Gloria & Mateo"

Familie van Hoek-Berends

24 augustus 2023

"De vrolijkste kaasboer van Nederland, altijd een mega glimlach. heel veel kracht en liefde toegewenst.❤️"

Lola Paulsch

24 augustus 2023

"Gecondoleerd met dit grote verlies voor iedereen die hem lief heeft. Heel veel sterkte nu en de komende tijd die komen gaat. Liefs Juliette"

Juliette

24 augustus 2023

"Met verbazing lees ik het nieuws dat Pieter niet meer onder ons is. Samen met zijn moeder hebben we een mooie tijd gehad bij Roda’46 Mijn vrouw en ik wensen familie en vrienden sterkte in deze moeilijke tijd."

Eric van der Velden

24 augustus 2023

"Heel veel sterkte en kracht voor iedereen 🖤"

Linda T’Kaahuys Breda

24 augustus 2023

"We zijn geschokt door het verschrikkelijke bericht. We hebben Pieter een aantal keren ontmoet in de winkel, maar we hebben hem vooral leren kennen via de verhalen van onze zoon Sander (zijn zaterdag-collega). Sander spreekt heel positief over hem: een deskundige man, met een goed en warm hart en veel humor. Wat zal hij gemist worden! Heel veel sterkte voor de familie!"

Jan-Luuk en Margreet de Groot

24 augustus 2023

"Gecondoleerd familie Renkema met dit verschrikkelijke plotselinge verlies. Wij wensen jullie alle kracht toe die nodig is. Houdt vooral de mooie herinneringen aan Pieter levend!"

Fromagerie du Patron

24 augustus 2023

"Lieve mensen, Piet & Anny ken ik vanuit het verleden, kaasspecialist tijdperk. Een onbeschrijfelijk verdriet. Hoop dat jullie allen, Kracht en Troost mogen vinden in Gods Woord (de Bijbel) en het geloof. We wensen jullie alle goeds toe wat nodig is voor de toekomst."

Theo van Dongen

24 augustus 2023

"Het is niet te vatten. Heel veel sterkte voor jullie allen!"

Takuhi cekem kaashoeve

24 augustus 2023

"Lieve familie, Gecondoleerd en heel veel sterkte."

Bram Sweere

24 augustus 2023

"Wat een schrik, wat heftig, wat erg! We gaan Pieter missen! Heel veel sterkte nu en de komende tijd! Frans en Els"

Frans en Els Hazelaar- de Sain

24 augustus 2023

"Niet te bevatten... ik weet niet wat ik kan schrijven. Veel sterkte met het dit enorme verlies. Mariël en Wim Knijnenburg"

Wim Knijnenburg

24 augustus 2023

"Verschrikkelijk, veel te jong en zo midden in het leven. Namens korfbalvereniging NOVA wens ik familie en (korfbal) vrienden enorm veel sterkte de komende periode."

Steven Bakker

24 augustus 2023

"Beste familie Renkema, Een klein jaar heb ik bij jullie gewerkt met veel plezier. Wat schrikken nu ik dit bericht voorbij zie komen. Een groot gemis, zo plotseling. Ik wens jullie Gods zegen en sterkte toe, dat jullie zijn steun juist in deze zware tijd mogen ervaren! Liefs Maxime"

Maxime Pilon

24 augustus 2023

"Lieve familie Renkema Gecondoleerd met het grote verlies van Pieter. Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe gr. Paul en Tina Bos"

Paul en Tina Bos

24 augustus 2023

"Lieve mensen, dit is niet te bevatten en te geloven. Zo’n vriendelijke jongen in de zaak, altijd in voor een praatje al was het nog zo druk. Wij zijn met stomheid geslagen. Heel veel sterkte voor allemaal!"

Jaap en Marjan van den Hoek

24 augustus 2023

"Wat een ontzettend verdrietig bericht is dit, mijn man heeft zaterdag nog kaas bij je gekocht voor ons feestje. Altijd zo vrolijk en vriendelijk! Wat zul je gemist worden door al je geliefden om je heen en ook door ons in de winkel. Wat is het leven toch ontzettend oneerlijk soms! Heel veel sterkte voor de familie en naasten om hem heen."

Fam Dijkstra

24 augustus 2023

"Gecondoleerd en heel veel sterkte."

Luuk Sweere

24 augustus 2023

"Wat een intens droevig bericht! We kenden elkaar niet persoonlijk. Maar wil graag vanaf deze plek heel veel sterkte wensen en Gods nabijheid. Hartelijke groet, Gerdo. Kaashandel Gerdo B.V. Ede"

Gerdo Donkersteeg

24 augustus 2023

"Lieve Piet, Anne, Mirjam en Wouter, wat een schok. Onvoorstelbaar wat jullie nu mee moeten maken. Heel veel sterkte met dit verlies. Hopelijk halen jullie steun uit de mooie herinneringen die jullie met Pieter hebben."

Katinka Groen van Vulpen

24 augustus 2023

"Wat verschrikkelijk en niet te bevatten. Zo verdrietig en onwerkelijk. Geen woorden voor. Ik wens de familie/het gezin en vrienden enorm veel kracht en sterkte toe! Vroeger toen ik als klein jochie bij Wouter (jullie) thuis speelde, was je altijd al die vriendelijke, enthousiaste en goedlachse broer. Een warme, vrolijke, toegankelijke, attente kerel. En dat is wat jou nog steeds kenmerkte. Een paar jaar geleden zijn we om de hoek komen wonen bij jullie winkel. Altijd was het weer leuk om een praatje te maken en een kaasje bij je te halen. Pieter, we gaan je missen. Liefs Welmoed en Maurijn"

Maurijn Stoeten

24 augustus 2023

"Onvoorstelbaar dat Pieter er niet meer is. Altijd vrolijk, behulpzaam en hij nam echt tijd voor je als klant. Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze immens verdrietige tijd. Wij denken aan jullie, familie, vrienden en collega."

Barbara en Joost Loves

24 augustus 2023

"Wat een heftig bericht. Ik mocht vroeger op Pieter (en Mirjam en Wouter) passen op vrijdagavond. Wat een schok, voor iedereen als ik het zo lees. Lieve allemaal, heel veel sterkte en kracht gewenst met het overlijden van Pieter. Dit zal niet makkelijk zijn. Groet Ellen (van Vessem)"

Ellen Roos-van Vessem

24 augustus 2023

"Pieter, Ik heb je 3 jaar geleden mogen leren kennen als mede bestuurslid van stichting foodspecialiteiten. Als kaasjonkie kwam ik in het bestuur. Maar mede dankzij het delen van jouw kennis in kaas en ondernemerschap ben ik gegroeid aIs kaasondernemer. Samen met Thijs mochten we zelfs 3x naast jou en je lieve vrouw zitten tijdens het bestuursdiner. Dat zijn dierbare herinneringen. Maar de mooiste zal zijn: bij het maken van vijgjes in rode Port zal ik aan je denken. Bedankt daarvoor🧀💛 Beste familie, vrienden en iedereen die hem lief had, heel veel sterkte met het verlies van jullie geliefde Pieter. Astrid & Thijs Kaaz Valkenswaard"

Astrid & Thijs, Kaaz Valkenswaard

24 augustus 2023

"Ach Wat intens verdrietig! Pieter ken ik zo als aardig, behulpzaam, vriendelijk nou ja zo'n mooi en integer mens. Waarom!!!! Ik wens iedereen veel sterkte en ik hoop dat jullie geloof jullie helpt. Dag lieve Pieter"

Annemiek Vermeulen

24 augustus 2023

"Soms zijn er geen woorden te vinden. Wat een intens verdriet. Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Harjo, Pauline,Bart en Joline."

Pauline Meijering

24 augustus 2023

"Vreselijk en niet te bevatten. We hebben elkaar leren kennen en houden samen van plezier én kwaliteit. Zo gaaf dat je ons vorig jaar bezocht in onze winkel. Alle sterkte en tijd gewenst voor iedereen in deze vreselijke tijd. Anja en AnneBart Bolt - Zuivelhoeve Zuidlaren"

AnneBart Bolt

24 augustus 2023

"Gecondoleerd, wat een ongelofelijk verlies. Heel veel sterkte."

Simon Wassink

24 augustus 2023

"Lieve Familie, Wat een intens verdriet en gemis, niet te bevatten. Gecondoleerd en heel veel sterkte en kracht toegewenst."

Steven & Eva

24 augustus 2023

"Woorden schieten nu te kort. Sterkte met dit grote verlies"

Johan Boersen

24 augustus 2023

"Uit het veld geslagen, ben er stuk van, wat een gemis en impact heeft dit. Alle sterkte voor jullie allemaal. Zo ontzettend veel gesprekken met Pieter en Wouter, over vakanties, zijn kinderen, met je broer ondernemen, de winkelinrichting, de ambities en dromen. Maar vooral ook de keuzes in het assortiment, kazen proeven en samen beoordelen. Dank voor alle energie Pieter, jullie zijn een geweldig stel, ik ga je enorm missen."

Menno Zorn

24 augustus 2023

"Ik ken je al vanaf m'n 20ste. Ik heb warme herinneringen aan jouw verhalen, aan hoe je met passie over je vak praatte. Je ambities.. Ik zie ons nog buiten staan in Soest, dromend over een eigen "toko". Wat heb ik weinig woorden op dit moment. Wat laat jij een leegte achter. Ik denk aan je familie, aan je vrienden, collega's en iedereen die jou lief heeft en had. Heel veel kracht met dit verschrikkelijk oneerlijke verlies🖤✨️"

Babs de Winter

24 augustus 2023

"Met ongeloof lees ik dit bericht. Zo jong, zo onverwachts. Heel veel sterkte voor de familie. Pieter was echt een toffe peer!"

Monique van der Meer

24 augustus 2023

"Een altijd vrolijke, grappige en gezellig persoon. Een oud klasgenoot die in mijn herinnering zal blijven"

Danielle Olofsen

24 augustus 2023

"Wat is het leven toch oneerlijk ! Mariska, we wensen jou en de kids heel veel sterkte toe. Wij blijven hem herinneren als die gezellige en liefhebbende vent die we mochten leren kennen. Ook welgemeende condoleances aan verdere familie en vrienden."

Marc & Colinda Peters

24 augustus 2023

"Lieve Mariska, Siep en Pien, Annie, Piet, Mirjam en Wouter. Wat een verschrikkelijk bericht en zo onwerkelijk!! We weten nog heel goed toen Pieter werd geboren in Leusden. Samen diverse Sinterklaas feesten gevierd met een echte Sinterklaas en Pieten. Samen als gezinnen regelmatig met elkaar opgetrokken. Dan eindigt je leven zo onverwachts en zo veel te vroeg. We gaan je enorm missen. Sterkte voor degenen die achterblijven."

Johan en Loeki de Jong

24 augustus 2023

"Wat een schok. Vorige week nog een praatje met je gemaakt ‘buurman’ Pieter. Nu uit het leven gerukt. Heel veel sterkte voor je familie en geliefden."

Geraldine Gunst

24 augustus 2023

"Beste familie Renkema, Van harte gecondoleerd met het overlijden van Pieter. Wat een schokkend nieuws wat er gebeurd is en wat zullen jullie verdrietig zijn. Heel veel sterkte en kracht van God toegewenst. Hartelijke groeten van Henk en Marijke Hogeveen"

Henk en Marijke Hogeveen

24 augustus 2023

"Geen woorden voor, Zo'n voorbeeld voor de hele kaasbranche, en zoveel inzet, heel veel sterkte voor deze familie en vrienden."

Frank en Petra Captein

24 augustus 2023

"Pieter...wat een schrik zeg. Ik ben er stil van. Wat was je altijd gezellig in de winkel. Ik heb er geen woorden voor. Wat zal je gemist worden. 🌹"

Annet duijst

24 augustus 2023

"Wat een schok en een vreselijk nieuws. Pieter, je zal ontzettend gemist worden. Dank voor je adviezen, vriendelijkheid en enthousiasme. Heel veel sterkte en kracht gewenst voor iedereen die je moet missen. 🖤 Ook namens ons team van Restaurant de Monnikendam"

Richard Veld & Kristel Ides

24 augustus 2023

"Lieve familie, Gecondoleerd met het verlies van jullie Pieter. Het is niet te bevatten dat hij zo plotseling is overleden. Heel veel sterkte met dit grote verlies🙏."

Edwin en Karin van Ammers

24 augustus 2023

"wat een schok, verlies en verdriet is dit voor jullie allemaal. een guitig jong met zn helpende handjes. herinnering ooit, en ondernemende en bevlogen Renkema-telg. wie kwam er niet met meer thuis dan gepland... veel sterkte voor jullie allemaal lieve Renkema's."

anja prakken

24 augustus 2023

"Ik kan me nog zo goed herinneren dat Pieter als kleine jongen in de winkel kwam, toen ik bij jullie werkte als weekendhulp. Even bij papa, mama of Bianca kijken. Opgegroeid tot fijne vent. En nu dit oneerlijke nieuws, niet te bevatten. Ik wens jullie veel mooie herinneringen en sterkte de komende tijd."

Laura Kan-Bommezijn

24 augustus 2023

"Als ik jullie ergens mee kan helpen, kan Wouter contact met mij opnemen. Allemaal heel veel sterkte toegewenst."

GJ Reehorst

24 augustus 2023

"Lieve familie, De lach op zijn gezicht, zijn passie en toewijding straalden van hem af, we genoten van de praatjes en het advies, de proeverijtjes om zijn woorden kracht bij te zetten. Wat een immens groot verlies!! Dit is echt ongelooflijk verdrietig nieuws waar we helemaal beduusd van zijn. Woorden schieten tekort. We sturen jullie enorm veel kracht en liefde!"

Marten& Anne-Liet (en Daan& Gijs)

24 augustus 2023

"Gecondoleerd en veel sterkte gewenst! Pieter, altijd de vrolijke en vriendelijke gast bij het kaasgilde!"

Arjan de Jong

24 augustus 2023

"Nee! Wat een verdriet, wat zal hij gemist worden! Heel veel sterkte gewenst bij alles wat er nu op jullie afkomt."

Fam. de Rijke, Leusden

24 augustus 2023

"Lieve Annie , Piet , Wouter en Mirjam, Wat een ongelofelijk bericht . Twee weken geleden staat Paul heerlijk met hem te lachen over vakantie vieren . Het is niet te bevatten. We wensen jullie ,zijn vrouw en de kindjes veel troost en liefde toe in dit onvoorstelbare verdriet. We zullen Pieter herinneringen als een vrolijk en innemend mens . We wensen jullie toe dat de mooie herinneringen aan hem de pijn van het verdriet een klein beetje mogen verzachten . Mogen de engelen hem dragen . Heel veel sterkte deze dagen . Paul en Marianne"

Marianne en Paul Rijksen

24 augustus 2023

"Pieter. Mijn grote kaas vriend. Wat hebben we samen mooie kaasplanken gemaakt voor van Zanten. Je had altijd perfect advies . Ik vond het altijd zo heerlijk dat je een ontzettende droogkloot was en zo lekker nuchter. De wereld gaat je missen."

Ronald De vries

24 augustus 2023

"Wat een verdrietig nieuws en een enorm gemis, woorden schieten tekort. We wensen familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit verlies."

Ivo en Carolien van Ophem-Scholten

24 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk bericht. Humor op het randje…..vandaag de dag waarschijnlijk er overheen. Wat heb ik een buikpijn van het lachen gehad met Pieter! Heel veel sterkte aan alle nabestaanden."

Chris Fokker

24 augustus 2023

"Familie Renkema, ik kan jullie alleen maar sterkte wensen met dit enorme gemis."

Erik-Jan Sok

24 augustus 2023

"Wat een ongelooflijk verdrietig nieuws. Heel veel sterkte gewenst met het dragen van dit grote verlies."

Petra Fokker

24 augustus 2023

"Heel veel sterkte met dit grote verlies... niet te bevatten.. zijn vrolijke gezicht zal ik blijven herinneren."

Amber Eijnthoven

24 augustus 2023

"Jaren lang hebben we bij elkaar in de klas gezeten. En nu jaren later kwamen we elkaar weer tegen op de school van onze kinderen. En dan ineens dit vreselijke nieuws. Niet te bevatten. Lieve familie Renkema en andere nabestaanden. Heel veel sterkte, liefde en kracht om dit grote verlies een plekje te geven."

Henriët Altinok - van Zomeren

24 augustus 2023

"Onwijs geschrokken vanmorgen van het nieuws en het voelt zo onwerkelijk. Heel verdrietig dat het leven zo plotseling op zijn kop gezet wordt. Ik denk aan alle familie, vrienden, Mariska en de kids. Heel veel sterkte en liefde toegewenst ❤️"

Eva Stam

25 augustus 2023

"Pieter, nog maar een paar maanden geleden stond je te schitteren met een beker in handen. Wat een trotse vent was je daar. En terrecht. Nu dit verschrikkelijke nieuws. Alle sterkte en moed voor de komende periode voor ieder die je dierbaar is om dit verdriet te verwerken"

Maarten van Oeffel

25 augustus 2023

"Pieter wat een mooie (vak)man was jij! Beste familie gecondoleerd met het enorme verlies. Heel veel sterkte en steun toegewenst in deze moeilijke tijd."

Jeroen Hoogenboom

25 augustus 2023

"Gecondoleerd en veel sterkte komende tijd!"

Nils de Pee

25 augustus 2023

"Wat een vreselijk nieuws. Zo oneerlijk en niet te bevatten. Je laat een gat achter in de kaaswereld en een enorme leegte bij jouw gezin en familie. Veel sterkte toegewenst."

Jan Jaap en Inge Overeem

25 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, wat een verlies, wat een verdriet. Heel veel sterkte en gecondoleerd. Thomas, Alieke,Tobias, Silvijn en Jolijn Degen"

Familie Degen

25 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, Wat een enorme schok dat Pieter er niet meer is. Ongelooflijk! Altijd in voor een praatje. ‘Onze’ vrolijke en vriendelijke kaasboer. Wat een verdriet en gemis voor jullie en iedereen die hem lief had. Ik wens jullie sterkte en heel veel liefde. X"

Martine Oegema

25 augustus 2023

"Beste familie Renkema, Heel veel sterkte gewenst, het is onwerkelijk en onbegrijpelijk. Gods onmisbare zegen en kracht toegewenst. Met vriendelijke groet, Richard de Jong ('s-Gravenzande)"

Richard de Jong

25 augustus 2023

"Lieve familie, gecondoleerd met het overlijden van Pieter! We wensen jullie Gods grote kracht en liefde toe in deze moeilijke dagen!"

Cor&Tineke van Langeveld

25 augustus 2023

"Wat een vreselijk bericht! Heel veel sterkte in deze zeer verdrietig en moeilijke tijd. Groet Peter en Lisette Wissing"

Peter en Lisette Wissing

25 augustus 2023

"Wat een schok!! Heel veel sterkte gewenst de aankomende tijd! Zorg goed voor elkaar."

Theo Slotboom

25 augustus 2023

"Wat een schok!! Heel veel sterkte gewenst de aankomende tijd! Zorg goed voor elkaar."

Theo Slotboom

25 augustus 2023

"Wat een schok!! Heel veel sterkte gewenst de aankomende tijd! Zorg goed voor elkaar."

Theo Slotboom

25 augustus 2023

"Wat een verdrietig nieuws!! Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst in de aankomende periode. Zorg goed voor elkaar."

Theo Slotboom

25 augustus 2023

"Op Mallorca bereikte mij dit onwerkelijke nieuws! Wij wensen jullie ontzettend veel steun en kracht om dit te dragen! John, Jaqueline & dochters"

John Dekker

25 augustus 2023

"Familie en vrienden, enorm veel sterkte bij dit onmetelijke verlies. Gecondoleerd. 🤍"

Annelies van den Ende

25 augustus 2023

"Met veel respect en medeleven voor zijn vrouw en kinderen, betuig ik hierbij mijn condoleances."

Betty Koster

25 augustus 2023

"Heel veel sterkte voor iedereen die hem dierbaar is."

Chantal van Beek van de Berkt

25 augustus 2023

"Sterkte met dit plotselinge verlies. Heel veel kracht, liefde en steun gewenst voor allemaal."

Jennifer Stots

25 augustus 2023

"ongelooflijk, niet in woorden uit te drukken. ik heb heel veel goede herinneringen aan Pieter. het verdriet is enorm. wij wensen familie Renkema, heel veel sterkte met dit verlies"

joke en dick veldhuizen

25 augustus 2023

"Sterkte met het plotselinge verlies van jullie Pieter. Heel veel sterkte, kracht en liefde gewenst."

Jennifer Stots

25 augustus 2023

"Lieve familie Renkema wat een intens verdrietig nieuws! Gisteren begreep dat Pieter geheel onverwachts overleden is ik wens zijn vrouw, kinderen, broer, ouders en verdere familie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies."

Rémon Kortman

25 augustus 2023

"Hoe intens verdrietig en hoe ongelofelijk. Zo'n fijne en plezierige vent, zo ineens uit het leven verdwenen. Ik wens zijn vrouw kinderen, familie en vrienden alle sterkte toe."

Wout Kloppenberg

25 augustus 2023

"Lieve Mariska, gecondoleerd met het verlies van je man! Bij deze wil ik jou en je familie condoleren met dit verlies en jullie heel veel sterkte toewensen. Een dikke knuffel voor jou. Liefs van je collega Suus"

Suzanne Westland

25 augustus 2023

"Wat een slecht bericht! Van harte gecondoleerd."

Otto Strijker

25 augustus 2023

"Lieve familie, Wat een gemis in de winkel. Wij kijken met een hele vrolijke noot terug op Pieter, altjjd in voor een gezellig praatje. We wensen jullie ongelooflijk veel sterkte. Alle liefs"

Jochem, Renee & Gijs

25 augustus 2023

"Intens verdrietig en vol ongeloof.. Wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte en kracht toe de komende tijd. Team Wijn & Spijs."

Ilse Cuperus, Wijn & Spijs

25 augustus 2023

"Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst voor familie en vrienden."

Wouter van Brenk

25 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk nieuws! Hoe kan dit nou? Ik zie hem nog precies voor me, met een brede grijns en vol trots vertellend over weer een nieuw product uit de winkel. Wat een gemis. Van harte gecondoleerd, en heel veel sterkte gewenst de komende tijd."

Erwin Hogeveen

25 augustus 2023

"Pieter, de tijd stond even stil bij het horen dat jij uit het leven was gerukt. Niet te bevatten. Ik ga je oprecht missen, je was een fantastische vent in alle opzichten! Lieve familie en geliefden van Pieter, heel veel sterkte en kracht toegewenst."

Rick Brantenaar

25 augustus 2023

"Wat een intens verdriet, niet te bevatten. Gecondoleerd en alle kracht toegewenst in de komende tijd aan de familie! Pieter was een fijne vent!"

Leon en Rieneke van Mourik

25 augustus 2023

"Heel veel sterkte gewenst met dit vreselijke verlies. Zo oneerlijk en niet te bevatten. Ik hoop dat jullie veel steun bij elkaar kunnen vinden. 🖤🤍"

Eveline Jansen

25 augustus 2023

"Gecondoleerd met dit onmenselijke verlies. Veel sterkte, wijsheid en kracht aan ieder die dicht bij Pieter staat. Arjan Rosendaal Gastrovino"

Arjan Rosendaal

25 augustus 2023

"Wat heftig en onverwachts, gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte daar ❤️"

Michelle van Iterson & Hein van Hamersveld

25 augustus 2023

"Gecondoleerd, heel veel sterkte met jullie verlies"

Jordi Ossel

25 augustus 2023

"Gecondoleerd en heel veel sterjte met dit verlies"

Mariëlla vd graaf, De Kaasgraaf

25 augustus 2023

"Wat een vreselijk nieuws. Heel veel sterkte."

Jonathan hoekstra

25 augustus 2023

"Ik ben geschokt door het bericht van Pieter's overlijden. Denk met veel plezier terug aan zijn altijd warme welkom in de winkel. Zijn betrokkenheid en zijn humor. Ik wens jullie heel veel sterkte toe in de komende tijd"

Jan Torny

25 augustus 2023

"Hartverscheurend en niet te bevatten. Dat waren onze eerste gedachten toen we het bericht kregen. Pieter hebben wij leren kennen als een ontzettend enthousiast en positief persoon. Zeer prettig om mee samen te werken. Dat hij er nu niet meer is dat is niet te begrijpen.. Wij wensen de familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies en zullen bidden voor kracht in deze moeilijke tijd. Pieter zal altijd in onze gedachten blijven."

Arel & Bernard | Schuiteman

25 augustus 2023

"Woorden schieten te kort voor het verschrikkelijke verdriet wat het afscheid van Pieter met zich meebrengt. We zullen Pieter altijd herinneren als sfeermaker. Met hem erbij wordt er altijd gelachen en gekletst. Altijd met de grootste grijns, een bijzonder mens. Ook onze wedstrijden bij het eerste startte menigmaal met een lach. Als Pieter vlak voor de wedstrijd nog een droog grapje maakte terwijl die zijn positie innam als klokker. Heel veel kracht en liefde toegewenst voor iedereen die Pieter dierbaar was."

Esther Coffeng, Anouk Dielissen en Sanne de Ruyter

25 augustus 2023

"Wat een verdrietig bericht, niet te bevatten… gecondoleerd en veel sterkte voor alle nabestaanden."

Marieke Kramer

25 augustus 2023

"Wij wensen jullie allemaal heel veel sterkte met dit enorme verlies en verdriet!"

Arjan&Marianne Donkersteeg

25 augustus 2023

"Woorden schieten hier te kort. Het is niet te bevatten,zo jong en vol ideeën. Sterkte en veel liefde gewenst voor de hele familie. We denken aan jullie"

Carla Mulder

25 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, Piet en Annie, Mirjam en Wouter, Mariska en kinderen, niet te bevatten, wat een schok, wat jullie nu door moeten maken en zo plots afscheid moeten nemen van jullie geliefde Pieter. Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst. Wij zijn in gedachten bij jullie. Warme groet, John, Marjolein, Ruben, Samuel en Quinten"

Fam. Zweverink

25 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, gecondoleerd met het plotselinge overlijden van Pieter. Wij wensen jullie veel sterkte en kracht toe in deze verdrietige tijd. Liefs Christi en Jan"

Christi en Jan Held

25 augustus 2023

"Er zijn geen woorden voor dit grote en plotselinge verlies. Ik wens jullie heel veel kracht bij het verwerken van dit verdriet."

Hilde van der Helden

25 augustus 2023

"Lieve Mariska, Siep en Pien, Piet en Annie, Mirjam en Wouter. We zijn er nog steeds stil van. Wat een vreselijk bericht, je ergste nachtmerrie. We kennen Pieter als een vrolijke en humorvolle vent, altijd in voor een praatje. Woensdagmiddag heeft Jan Willem nog zo leuk met Pieter staan praten in de winkel en dan opeens de volgende ochtend hoor je dat z'n jonge leven plotsklaps voorbij is. Onvoorstelbaar en niet te bevatten. We wensen jullie heel veel sterkte en kracht!"

Jan Willem en Tineke van Westrenen

25 augustus 2023

"Wat een onverwacht en ongekend verlies, zoveel enthousiasme. Heel veel kracht voor jullie allemaal! 🙏🏻"

Edo Immink

25 augustus 2023

"Wat een ontzettend verdrietig bericht, kippenvel en tranen in de ogen. Ik kan het gewoon niet geloven, zo’n enthousiast en liefdevol persoon die een passie had. Altijd vrolijk en in voor een praatje. Het was altijd een feestje als hij in de winkel stond. Enorm veel sterkte voor de nabestaande met dit enorme verlies."

Maegan nikolic

25 augustus 2023

"Wij kunnen het niet beseffen, Pieter we zullen je missen, fijne vent! Heel veel sterkte met het verlies van Pieter, we denken aan jullie lieve familie Renkema."

Wieger van Weelden en Nathalie Bommezijn

25 augustus 2023

"Wij volgen jullie kaaswinkel op insta en genieten altijd van de filmpjes. Uit deze grappige filmpjes halen wij weer inspiratie voor onze kaaswinkel. Dit gaan wij zeker missen. Wij wensen jullie allemaal veel sterkte met dit immense verlies. Brigit en Arjan, PUUR Kaas & Delicatessen"

Brigit en Arjan Schimmer

25 augustus 2023

"Hier zijn geen woorden voor. Wat zal Pieter door vele gemist worden. Heel veel sterkte Mariska, kids, familie en dierbaren. 🥀"

Evelien de Ruijg

25 augustus 2023

"Wat enorm verdrietig voor jullie. Ik herinner me Pieter van zijn vrolijke lach, hij gaf me altijd iets lekkers te proeven en kwam met nieuwe kaasjes, die ik anders niet zou hebben gekozen. Veel sterkte voor jullie."

Marrije Wesseling

25 augustus 2023

"Ongelofelijk verdrietig! Wij wensen jullie alle kracht en sterkte om dit verdriet te dragen!"

Henk en Lie van Rees

25 augustus 2023

"Beste familie Renkema en alle nabestaanden, wat een heftig en verdrietig nieuws. Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van Pieter."

Jan en Marjan Huisman

25 augustus 2023

"Gecondoleerd met dit enorme verlies. Ik heb de traumahelikopter en ambulance gehoord ‘s nachts (wij wonen om de hoek aan de Veensekom) en las net het briefje op de deur van de kaaswinkel. Een grote schok. Wat een tragisch bericht! Ik kom al 18 jaar in de winkel en heb Pieter zien opgroeien achter de kaas van een eigenwijs ventje tot een zelfbewuste ondernemer. Ik ga hem zeker missen in de winkel. Heel erg veel sterkte toegewenst in de komende periode."

Hanneke van Wijk

25 augustus 2023

"gecondoleerd en heel veel sterkte, team Flevosap / sLandsbeste"

Cees-jan de Bruijn

25 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, wat een verdrietig bericht, niet te bevatten. Pieter had altijd tijd voor een praatje en wat een passie voor zijn werk. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd."

Ingrid Schuin

25 augustus 2023

"Lieve familie, Gecondoleerd met het overlijden van Pieter. Wat ontzettend verdrietig dat jullie hem zo plotseling moeten missen. Woorden schieten tekort. Ook wij zullen zijn altijd vrolijke noot in de winkel missen. We wensen jullie als familie heel veel sterkte voor nu en in de toekomst! We denken aan jullie. Vriendelijke groet, Dolf en Marie Bommezijn"

Dolf en Marie Bommezijn

25 augustus 2023

"Lieve familie, Gecondoleerd met het overlijden van Pieter. Wat ontzettend verdrietig dat jullie hem zo plotseling moeten missen. Woorden schieten tekort. Ook wij zullen zijn altijd vrolijke noot in de winkel missen. We wensen jullie als familie heel veel sterkte voor nu en in de toekomst! We denken aan jullie. Vriendelijke groet, Dolf en Marie Bommezijn"

Dolf en Marie Bommezijn

25 augustus 2023

"Pieter overleden … ach nee dat kan niet waar zijn. De Pieter die bij de Antilopen de gangmaker was in en rond het veld samen met z’n teamgenoten en vrienden Joost, Arjan Kjeld ea. De Pieter die rond moederdag plantjes kwam verkopen … en zeg dan maar eens nee als hij op je stoep staat met z’n olijke hoofd! De Pieter die je altijd groet en regelmatig op FB vol passie over kaasjes verteld dat het water je in de mond loopt…….Ja die Pieter …..wij zijn er stil van. Lieve familie en alle mensen die hem lief hebben heel veel sterkte met elkaar om een weg te vinden zonder Pieter 🤍"

Wilfred en Sylvia van der Pas

25 augustus 2023

"Ongeloof, dit kan niet, waarom en tranen in de ogen. Pieter is de kaasboer die alles weet van zijn producten en interesse heeft in zijn klanten. Wat een gemis! Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte om dit gemis te verwerken en een plaatsje te geven"

Richard Verkleij

25 augustus 2023

"Als trouwe klant wil ik u allen condoleren met het verlies van Pieter, shockerend! Heel veel sterkte"

Maud Verkes

25 augustus 2023

"van harte gecondoleerd en veel sterkte van Boven toegewenst . Machiel en Jan en het team kaasshop Heyhoef Tilburg"

Machiel en Jan van de Wetering

25 augustus 2023

"We hebben Pieter leren kennen in de winkel. Wat vertelde hij altijd met veel passie over zijn werk en zijn kinderen die dezelfde leeftijd hebben als die van ons. Hoe leuk ging hij ook altijd met onze zoon om die graag mee gaat naar de winkel zodat hij een lekker plakje kaas krijgt. Wat een gemis! We wensen jullie veel kracht toe."

Jeroen en Dewi van Maanen

25 augustus 2023

"We zijn diep geschokt door het plotselinge overlijden van Pieter. We leven met jullie mee in dit verdriet en wensen jullie veel kracht en sterkte toe de komende tijd."

Ad en Erica Drewes-Wentink

25 augustus 2023

"Heel veel kracht en sterkte voor een ieder die hem lief heeft."

't Kaashuus Elburg

25 augustus 2023

"Familie Renkema, We zijn geschokt door het plotseling overlijden van Pieter. Een onvoorstelbaar drama en zo onbevattelijk. Wat een verdriet is jullie familie overkomen, wij leven met jullie mee. Wij denken aan Pieter als enthousiast clubman bij Antilopen, vrolijke speler en trainer van onze kinderen en later als gepassioneerd vakman en trots op de mooie zaak. Wij wensen jullie ongelofelijk veel sterkte om deze leegte en het grote gemis van jullie man, vader, broer en kind te verwerken; komende dagen maar bovenal de dagen, weken, jaren daarna. Anita van Buren en Frans ter Maten."

Frans ter Maten en Anita van Buren

25 augustus 2023

"Pieter was iemand die het leven vierde met een lach en met kaas. Elke vrijdag (voordat ik binnenkwam) begon ik al te lachen. Ik wist dat Pieter er zou zijn. De vrijdagen zullen nooit meer hetzelfde zijn. Aan alle dierbaren van Pieter: heel veel sterkte met dit vreselijke verlies!"

Geert Lammerink

25 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk bericht. Pieter was een voorbeeld als trainer en speler. Serieus op de moment dat het moest, vol humor en dolletjes met iedereen. Heel veel sterkte aan alle familie!"

Joost Geluk

25 augustus 2023

"Wij wensen iedereen heel veel sterkte en dikke knuffels van ons. Pieter, de man van mijn (schoon)zus, oom van senn en tess. Zo blij dat we de laatste weken veel familie uitjes hebben gehad. Bizar dat dit nu voortaan is zonder ome pieter. Zo fijn die herinnering dat pieter als enige familielid wel met senn in de bijtjes durfde bij tivoli (maar niet gedaan waarom geen idee). En met senn in de achtbaan. Afgelopen zondag had pieter nog grootse plannen voor een verre reis voordat siep 5jr zou worden, mexico, curacao, miami werden genoemd. Maar helaas deze bestemming zijn het niet geworden. Hopelijk is het daar waar pieter nu is ook mooi, zonnig en warm."

Aniek en Dennis Liet

25 augustus 2023

"Lieve familie & vrienden van Pieter Renkema, Afscheid nemen doet het meest pijn als het verhaal nog niet af is ♡ Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor nu en op een later moment. Een liefdevolle knuffel."

Dorien Berrens-van Loenen

25 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk nieuws. Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies."

Olaf en Dorothee Zuijdendorp

25 augustus 2023

"Lieve familie, geen woorden dekken de lading vrees ik….Altijd vrolijk, lekker kletsen en een mega trotse vader! De zaak zonder Pieter zal nooit meer hetzelfde zijn..we gaan je ontzettend missen Pieter! ik wens jullie kracht, steun en heel veel liefde toe. Sterke"

Nathalie Koevoets Mercuur

25 augustus 2023

"Wat een ongelooflijke bericht dat jullie Pieter is overleden. Wij wensen jullie veel kracht en sterkte toe om dit immense verlies te kunnen dragen. Veel liefde toegewenst van Cobi en Louis."

Cobi en Louis Peperzak

25 augustus 2023

"Ik kom wekelijks bij de winkel om lekkere kaas en nootjes te halen. Zo nog afgelopen zaterdag en wat kon Pieter altijd enthousiast vertellen. Ook dat hij zelf geen truffel lust maar de truffelkaas uit Italië van harte aanbeveelt :-) Het is onvoorstelbaar om vandaag op de deur van de winkel het verdrietige bericht te lezen van Pieters’ plotselinge overlijden. Wat een klap en wat heftig om te verwerken. Ik wens alle dierbare naasten heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Hartelijke groet, Hester Bruijn - Amersfoort"

Hester Bruijn

25 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, Wat een verschrikkelijk, verdrietig bericht dat jullie Pieter is overleden. Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe."

Liesbeth en Dineke

25 augustus 2023

"Wat een intens verdrietig bericht. Pieter, altijd positief en vriendelijk. Zo ook afgelopen dinsdag nog. Het is onbegrijpelijk. Ik wens zijn echtgenote, kindjes, ouders en broer alle sterkte toe."

Doret Langley

25 augustus 2023

"Ongehoord. Veel sterkte gewenst!"

Dennis Doenbeek

25 augustus 2023

"Gecondoleerd met het verlies van Pieter. Wat een ontzettend verdrietig bericht! Niet te bevatten. Nog zo jong en in de bloei van zijn leven. Lieve Piet, Annie, Mirjam, Wouter, Mariska en kinderen heel veel kracht in deze moeilijke tijd."

Maaike Wiegers

25 augustus 2023

"Niet te bevatten, niet in woorden uit te drukken. Wat een intens verdrietig bericht. Heel veel sterkte voor Maris, de kindjes, familie, vriendengroep en iedereen die dit prachtmens nu moet missen. Rust zacht Pieter. Alle liefs van Sjoukje, Thierry en Luc"

Sjoukje Franke-Haisma

25 augustus 2023

"Lieve familie, wat een verdrietig bericht...... iets meer dan 25 jaar geleden zat Pieter bij mij in de klas als leerling. Een heerlijk, vrolijk ventje dat genoot van alle leuke dingen en kleine successen. Ik weet zeker dat jullie volop van hem genoten hebben. Bewaar alle mooie herinneringen aan hem mee. Heel veel sterkte met elkaar bij het afscheid en in de komende tijd. Heel veel liefs en knuffels voor de kleintjes en steun voor elkaar! Peter"

Peter Mooibroek

25 augustus 2023

"Lieve familie, Vol ongeloof hoorden we het verdrietige nieuws. We weten niet wat te zeggen. We zullen Pieter missen in de winkel, niet meer een gezellig praatje, een geintje of een goed advies. We wensen jullie heel veel sterkte. Lieve groet, René en Monique"

René en Monique

25 augustus 2023

"Alle kracht en sterkte voor zijn familie, vrienden en iedereen die Pieter lief heeft. Woorden schieten tekort."

Judith van Loenen

25 augustus 2023

"Niet te bevatten, wat een verschrikkelijk bericht. Van harte gecondoleerd met dit grote verlies van de levenslustige, vrolijke en zeer beminnelijke Pieter. Heel veel sterkte."

Adriaan Schoch

25 augustus 2023

"Voor verbijstering hebben wij het bericht van het overlijden van pieter tot ons genomen.wij wensen de familie Veel sterkte toe deze dagen en er na. Namens het hele team van voorheen zuivelland getsewoud"

Steef van der aar

25 augustus 2023

"En ineens is alles anders.... wat een schok, werkelijk niet te bevatten dat ik zijn vrolijke, relaxte aanwezigheid niet meer in de winkel zal zien. Maar in mijn geheugen staat ie gegrift! Famiie Renkema, heel veel sterkte met dit onvoorstelbaar grote verlies gewenst."

Inge Hulsbos-Hannema

25 augustus 2023

"Wat onrzettend vedrietig. Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst in deze hele moeilijke tijd."

Jan-Jaap en Petra Snijder

25 augustus 2023

"Gecondoleerd en heel erg veel sterkte voor de familie en naasten!"

Irene Halferkamps

25 augustus 2023

"Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Veel sterkte voor alle nabestaanden."

Dustin Hartman

25 augustus 2023

"Wat verschrikkelijk nieuws en wat een gemis voor zijn nabestaanden! Heel veel sterkte voor zijn gezin, familie en vrienden."

Danielle Lemaire & David Ton

25 augustus 2023

"Heel veel sterkte gewenst om dit verlies te dragen!"

Neuteboom Kaas-Verswereld Winkelhof Leiderdorp

25 augustus 2023

"Wat een ontzettend onwerkelijk bericht.. al enkele jaren elkaar minder frequent gezien in/langs de lijnen, maar wat hebben wij fantastische herinneringen aan jou Pieter ( alias de master in pauw geluiden ) tussen 2006 en 2014 in de selectie… en later als supporter en zelfs sponsor van ons vriendenteam… Lieve Pieter wat zal jij ontzettend gemist worden door velen. Wij wensen je familie en vrienden ontzettend veel kracht toe in deze moeilijke periode. Sylvia en Richard van der Pas"

Sylvia en Richard van de Pas

25 augustus 2023

"Pieter, je was altijd een hele fijne vent. Heel veel kracht en sterkte gewenst voor je gezin en familie."

Wybren Feenstra

25 augustus 2023

"Jeetje ik schrok toen ik vandaag langs de winkel kwam. Wens jullie heel veel sterkte toe. Pieter was altijd zo vrolijk en opgewekt."

Ellen Heijmans

25 augustus 2023

"Beste familie en vrienden van Pieter, Wat een ontzettend triest bericht. Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende periode met het verwerken van dit enorme verlies. Ingrid en Stephan Obdeijn"

Ingrid en Stephan Obdeijn

25 augustus 2023

"Gecondoleerd met het verlies van jullie dierbare. Sterkte de komende periode. Namens Vink Vers (leverancier)"

Matthijs Pennewaard

25 augustus 2023

"Heel veel sterkte met dit enorme verlies."

Manon Acket

25 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, gecondoleerd met dit vreselijke verlies. We zullen onze vrolijke kaasboer, die altijd in was voor een praatje en ons kon voorzien van goed advies, missen."

Marjon Broersen en Erwin Roex

25 augustus 2023

"Niet te bevatten, wat verschrikkelijk en wat enorm verdrietig. Lang geleden dat Pieter in mijn leven was, maar volgens mij was het nog steeds de vrolijke, energieke, sociale man met passie voor kaas. Maar nu ook nog met een eigen gezin, wat moet dat heftig zijn. Heel veel sterkte voor alle familie en vrienden ❤️"

Mirjam Sarfaty

25 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, Gecondoleerd met het zomaar zo plotseling overlijden van Pieter! Wat een intens verdrietig bericht. Er zijn geen woorden....heel veel sterkte en kracht voor jullie allen. Ik denk aan jullie."

Astrid Sparreboom

25 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, wat ontzettend heftig dat jullie Pieter zo plotseling moeten missen. Heel veel sterkte gewenst."

Bart en Karla de Nijs

25 augustus 2023

"Wat een verdriet. Ontzettend veel sterkte gewenst."

Joyce Van der weijden

25 augustus 2023

"Gecondoleerd met het overlijden van Pieter! Veel te jong! Wij bewaren warme herinneringen aan de gesprekken met Pieter in de kaaszaak. Over kaas maar ook over het leven van een ondernemer. Wij wensen jullie als gezin en familie veel Kracht en sterkte!!"

Liesbeth en Aldo Wischhoff

25 augustus 2023

"Een bericht om stil van te worden, wat een schok en verschrikkelijk verlies. Beste Piet en Anny, Mariska, Wouter, Mirjam en verdere familie: héél veel kracht en sterkte gewenst ! We bidden voor jullie en wensen jullie God 's onmisbare steun in deze zware tijd."

Jos en Jeannette Stekelenburg

25 augustus 2023

"Lieve familie, Geschrokken en vol ongeloof over dit verdrietige nieuws. We zullen zijn humor, vrolijkheid en zijn enthousiasme missen. Heel veel liefde en warmte in deze moeilijke periode voor jullie allen. Lieve groet."

Arnaud Stoffels en Indra Klopper

25 augustus 2023

"Gecondoleerd. We zullen Pieter missen. Zijn vakmanschap, vrolijke gezicht en gezellige praatjes. Sterkte Jeroen en Kitty"

Jeroen en Kitty Boekenoogen

25 augustus 2023

"Zo ineens Weg gegrepen Verbijstering Is al wat rest Een gapend gat Alleen te vullen Met liefdevolle herinneringen Waarvan je er gelukkig Genoeg hebt achtergelaten Lieve Pieter, Duizenden passes moet ik je gegeven hebben in al die jaren dat we samen getraind en gespeeld hebben. Soms waren we het niet eens, maar ik kon nooit lang boos op je blijven. Waar jij was, was vrolijkheid, gekkigheid en hartelijkheid. Herinneringen aan jou brengen een lach op mijn gezicht. Ik hoop dat je mettertijd voor iedereen die je dierbaar is, mag verworden van een gapend gat tot een gekoesterd litteken. Heel veel sterkte voor de achterblijvers toegewenst! Liefs Sanneke"

Sanneke Lawerman

25 augustus 2023

"Ondersteboven van dit grote verdriet... Hier zijn geen juiste woorden voor.. Een hoeveelheid aan mooie herinneringen uit onze tiener/begin twintiger jaren. Alle vele uurtjes in Monet, op en langs het korfbalveld, in de stad of bij 1 van onze ouders thuis;) Mijn gedachten gaan naar Mariska en kinderen, familie en vrienden. Alle kracht en liefde toegewenst! ♡ Liefs Rianna"

Rianna Spriensma

25 augustus 2023

"Gisteren was ik op weg naar OVVO en denk je na over de training die je gaat geven en dan brengt Bertina mij op de hoogte van het trieste nieuws. Pieter Renkema is overleden, dan is er stilte, ongeloof en verdriet. Vandaag aan Pieter gedacht, wat een toffe gozer. Een echte Antiloop en Spartaan waar gezelligheid en verbonden zijn met elkaar hoog in het vaandel stond. Nog even Pieter zijn tekst nagelezen in mijn bedank boekje. Rust zacht lieve Pieter, heel veel sterkte voor iedereen die je lief was. Bertina en Erwin"

Erwin en Bertina van der Putten

25 augustus 2023

"Gecondoleerd met het overlijden van Pieter. Wat een ongelofelijk en verschrikkelijk feit! Pieter was altijd behulpzaam, vriendelijk en deskundig in zijn adviezen in de winkel. Heel veel sterkte voor gewenst voor zijn gezin, familie en andere naasten! Met vriendelijke groet, Mirjam Arends"

Mirjam Arends

26 augustus 2023

"Wat een verlies dat deze lieve, hard werkende, vriendelijke, grappige man zoon broer en vader er niet meer is. We zijn zo verdrietig voor zijn naasten en gaan hem erg missen in de winkel."

Jan Willem en Judith

26 augustus 2023

"Gecondoleerd met dit zware verlies."

Marieke

26 augustus 2023

"Gecondoleerd met het verlies van Pieter. We zullen zijn wekelijkse portie hartelijkheid en vrolijkheid missen. Veel sterkte allemaal. Groeten Jan-Peter & Joske"

Jan-Peter & Joske

26 augustus 2023

"Wat een vreselijk verlies, niet te bevatten. Heel veel sterkte!"

Eveline van Hassel

26 augustus 2023

"Die Blätter fallen, fallen wie von weit, als welkten in den Himmeln ferne Gärten; sie fallen mit verneinender Gebärde. Und in den Nächten fällt die schwere Erde aus allen Sternen in die Einsamkeit. Wir alle fallen. Diese Hand da fällt. Und sieh dir andre an: es ist in allen. Und doch ist Einer, welcher dieses Fallen unendlich sanft in seinen Händen hält. (Rilke)"

Evert Overeem

26 augustus 2023

"Geen woorden voor dit grote verlies. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor de komende tijd."

Sjaak en Hanny Moree

26 augustus 2023

"Lieve mensen, Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie, zo dierbare lieve Pieter. Gerrit en Jonjon"

Gerrit en Jonjon Blom

26 augustus 2023

"Ongelofelijk nieuws, gecondoleerd. Veel sterkte toegewenst in de aankomende periode."

Lucas van Ouwerkerk

26 augustus 2023

"Een kaasje halen bij jullie, dan kom je vaak terug met een kaasje met een verhaal. Sterkte voor jullie!"

Annemiek en Ernst

26 augustus 2023

"Een kaasje halen, dan ging je de deur uit met het kaasje en een verhaal erbij. Sterkte voor jullie."

Annemiek en Ernst

26 augustus 2023

"Wat een enorme klap binnen jullie gezin Piet en Annie! Heel veel sterkte 💙"

Petra Esveldt van Ruler

26 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van Pieter. Zo onwerkelijk en zo’n gemis."

Annekatrien en Harold

26 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk bericht! Zo uit het leven gerukt. Ik hoop van harte dat zijn naasten ergens de kracht kunnen vinden om met dit drama verder te kunnen. De Leusderweg zal nooit meer hetzelfde zijn."

Herman Tönis

26 augustus 2023

"Lieve familie en vrienden van Pieter. Wat een immens verdriet. Mijn hart huilt met en voor jullie. Wens jullie kracht en liefdevolle mensen om jullie heen om dit verdriet te dragen. Heel veel sterkte voor nu en in de toekomst."

Tinka Buisman-Lawerman

26 augustus 2023

"Lieve familie Renkema.. bij terugkomst van vakantie afgelopen donderdag de winkel gesloten..er moest iets ergs gebeurd zijn. Maar dat Pieter is gestorven daar kan mijn verstand niet bij. Afschuwlijk! Hoe kan dit.. ik wens jullie heel veel sterkte om dit totaal onverwachte verlies te verwerken. Heel veel liefs en kracht, Marie-Christine"

Marie-Christine de Both

26 augustus 2023

"Wat een schokkend bericht kreeg ik vanochtend. Pieter, je was in de winkel altijd in voor een praatje en nam altijd ruim de tijd voor je klanten en voor onze kaasfondue. Je was een overduidelijke levensgenieter, altijd vrolijk en je genoot zichtbaar van jullie prachtige kaaswinkel. Dit is zo’n gemis op de Leusderweg. Wij wensen de familie ontzettend veel sterkte toe in deze moeilijke tijd! 🖤"

Lucia en Richard van Dijk

26 augustus 2023

"Mijn hart gaat in de eerste plaats uit naar jouw aller dierbaarsten; je familie. Dit zal voor hen niet te bevatten zijn op het moment. Maar ook naar de andere ondernemers op de Leusderweg en naar al je klanten. Ze zullen je zo missen. Toen mijn moeder en ik hier 21 jaar geleden kwamen wonen, was jullie winkel een van de eerste waar wij binnen liepen. Zij kwam er zo graag, altijd even een leuk praatje en ze vond het zo fijn dat jij de zaak over nam. Lieve Pieter, er is niet veel anders te zeggen; May flights of angels sing thee to thy rest!"

Caroline Rovers

26 augustus 2023

"Met tranen in mijn ogen en vol ongeloof lees ik het bericht dat Pieter, onze kaasboer, is overleden. Lieve familie Renkema heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies."

Ferry Olie en Saskia Boering

26 augustus 2023

"Intens verdrietig bericht over deze altijd vrolijke vent. Veel sterkte aan alle dierbaren van Pieter."

Gerry Zwier

26 augustus 2023

"Woorden schieten tekort ,het ongeloof overheerst. Eigenlijk is dit te groot om te bevatten. Wat zullen we de vrolijke ,behulpzame en deskundige Pieter missen. Lieve familie Renkema , Heel veel sterkte gewenst met het verwerken van jullie enorme verlies."

Jaap Zeldenrijk en Ida Lisman

26 augustus 2023

"Wat een groot verdriet! We denken aan jullie!"

Hans en Gerdien

26 augustus 2023

"Wat een intens verdrietig nieuws. Veel kracht"

Wilco en josie (lambalgerkom)

26 augustus 2023

"Woorden schieten te kort! Niet te bevatten! Altijd positief, klantgericht en professioneel! Wat zal hij worden gemist. Heel veel sterkte toegewenst!"

Rob van Zwieten

26 augustus 2023

"Ontzettend triest nieuws. Zo onverwacht. Altijd tijd voor een praatje en een echte ondernemer. Heel veel sterkte namens ons. X"

Heleen en hendrik Blom

26 augustus 2023

"Dit valt ons even rauw op ons dak, wat een verdrietig bericht. Nooit meer Pieter in onze vertrouwde kaaswinkel. We zullen zijn persoonlijke benadering en passie voor de winkel missen. Wij wensen jullie heel veel kracht, sterkte en liefde toe."

Steven en Sandra Scheuerman

26 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, Een mooie vent in een prachtig bedrijf, met passie voor zijn vak! Wat een groot verlies! Heel veel sterkte, hopelijk zullen alle mooie herinneringen de kracht geven voor het dragen van dit verlies."

Christine Blommaart en Arend Buter

26 augustus 2023

"Persoonlijk hebben wij Pieter niet gekend maar Piet en Annie en Mirjam wel . Familie Renkema gecondoleerd met deze klap en veel sterkte gewenst."

Chris en Henny van Dijk

26 augustus 2023

"Gecondoleerd met dit grote verlies."

Lily Vernooij

26 augustus 2023

"Lieve familie, Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies."

Tandartspraktijk Leusden

26 augustus 2023

"Heel triest en onverwacht nieuws. Sterkte voor alle naasten."

Jurgen ten Brummeler

26 augustus 2023

"Wat een ongelooflijk verdrietig bericht dat Pieter er niet meer is, van het een op het andere moment. We hebben hem zien ontwikkelen als hulp van zijn ouders in de winkel naar het runnen ervan samen met Wouter. Altijd aardig, in voor een praatje, kundig en evenwichtig. Woorden zullen tekort schieten om jullie enige troost te bieden. We wensen jullie heel veel sterkte met en steun bij het moeten missen van Pieter."

Marlou Michels en Richard Witmer

26 augustus 2023

"Gecondoleerd en heel veel sterkte met het grote verlies."

Debbie van Doornik

26 augustus 2023

"Lieve familie renkema, Het is stil in mij…💙 Lieve familie Renkema, woorden schieten te kort..! heel veel kracht de komende tijd. X Bob Viv x"

Bob en Vivian Rijnders

26 augustus 2023

"Geachte Team, het schokkend bericht van jullie vanochtend raakt mij nog steeds omdat het mijn jaargang is. 36 jaar is veel te jong om te overlijden. Het verdriet is heel groot. Ik wens jullie heel veel sterkte. Groetjes van de Oostenrijkse familie, de jongen die altijd elke twee weken een heel groot stuk Boerderijkaas jong haalt."

Michael Biermann

26 augustus 2023

"Lieve mensen, wat een intens verdriet om zo vroegtijdig afscheid te moeten nemen van Pieter! Onbeschrijfelijk….. Wij wensen jullie allemaal veel kracht en liefde toe om dit grote verlies te verwerken en een plek te geven. Keep the memory alive Liefs, Bart-Jan & Claudia"

Bart-jan & Claudia van der Weide

26 augustus 2023

"Wat een verdrietig bericht en wat zal Pieter door allen gemist worden. Zijn praatjes, zijn pretogen, zijn lach. Heel veel sterkte!"

Wout en Brenda Speyers

26 augustus 2023

"Niet te bevatten, sterkte aan een ieder die hem lief heeft."

Mark Vis

24 augustus 2023

"Wat een ongeloof.. heel veel sterkte en kracht toegewenst met dit plotselinge verlies. In gedachte bij jullie. Rust zacht Pieter"

Gerjola van Engelenhoven

24 augustus 2023

"Wat ontzettend heftig! Niet te bevatten! Heel veel sterkte voor alle nabestaande"

Willeke Rus

24 augustus 2023

"Onvoorstelbaar nieuws! We zijn erg geschrokken. Heel veel sterkte gewenst aan de gehele familie. We gaan hem missen….."

Jan-Ernst en Marijje de Planque-Zaayer

24 augustus 2023

"Zo ontzettend verdrietig! Veels te jong, nog zoveel te doen, ben er echt stil van. Lieve familie van Pieter ik wens jullie alle kracht en sterkte toe met dit enorm grote verlies. Wat zal Pieter gemist worden!"

Floor Koopmans

24 augustus 2023

"Ongelooflijk, zo jong en abrupt uit het leven genomen. Onwijs veel sterkte voor de gehele familie en vrienden, enorm gemis. Sterkte liefs Simone & Cees"

Cees Houpt

24 augustus 2023

"Gecondoleerd met dit grote verlies Gerrit en Angela"

Gerrit Visser

24 augustus 2023

"Geen woorden voor. Wat een verdriet en verlies. Die lieve altijd vrolijke Pieter. Alle sterkte en kracht voor jullie allen."

B.van der Vlist

24 augustus 2023

"Wat een vreselijk bericht. Heel veel sterkte voor de familie met dit grote verlies. Wat zullen wij hem missen in de winkel."

Mirjam Seubring en Louis Oortman

24 augustus 2023

"Wat een afschuwelijk bericht en groot verlies moet dit voor jullie zijn. Wij hebben vele fijne, vrolijke herinneringen aan Pieter. Veel liefde en warmte toegewenst in deze onwerkelijke tijd. Hilda en Robin Zuidam."

Hilda en Robin Zuidam

24 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk bericht. Wat zullen we je missen, altijd vrolijke en gezellige Pieter. Alle kracht en sterkte voor jullie allemaal. ❤️💛"

B.& J.van der Vlist

24 augustus 2023

"Heel veel sterkte en kracht gewenst voor alle familie, vrienden en naasten. In gedachten bij jullie. Gecondoleerd met dit grote verlies. Rust zacht Pieter."

Mariza van Engelenhoven

24 augustus 2023

"Rust zacht lieve Pieter. Je vriendelijkheid en gezelligheid zullen wij als kaascollega’s missen. Heel veel sterkte voor familie en vrienden."

Kaasplateau Rhoon

24 augustus 2023

"Verschrikkelijk bericht. We zagen elkaar niet veel, maar als we elkaar zagen was het altijd gezellig. Je zal gemist worden kerel."

Danny Hogenes

24 augustus 2023

"Niet te geloven. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden en iedereen in deze moeilijke tijd"

Jelle Renkema

24 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk nieuws. Renkema Kaas zonder Pieter is gewoon niet voor te stellen. Altijd een grote glimlach, altijd behulpzaam. Zijn passie voor kazen was aanstekelijk. Wij zijn nog nooit de winkel uitgelopen zonder minstens twee verschillende soorten geproefd te hebben. Ook zijn we nog nooit de winkel uitgelopen met precies dat waar we voorkwamen. Zijn aanstekelijke enthousiasme zorgde er altijd voor dat er meer in de mand terecht kwam dan waar we eigenlijk voor kwamen. Hoop dat jullie kracht vinden in elkaars steun en dat de herinnering aan Pieter een bron van troost is. Heel veel sterkte om dit verlies te dragen."

Cynthia Louis

24 augustus 2023

"Lieve Annie en Piet, Mirjam, Wouter en andere familieleden, wat een enorm verdriet en gemis. Veel liefde van mensen om jullie heen toegewenst en sterkte bij alles wat nu op je af komt. Ik bid om kracht voor jullie. Liefs!"

Liesbeth Moro

24 augustus 2023

"Beste familie, gecondoleerd met dit enorme verlies. Veel en veel te jong. Sterkte allemaal"

John en Sebastiaan (voorheen kaashuys harderwijk)

24 augustus 2023

"Geen woorden voor. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor iedereen die dichtbij hem staat."

Paul Pietjou

24 augustus 2023

"Een groot verlies, heel veel sterkte gewenst voor familie en vrienden. Een familie met een hart voor de winkel! Die een mooie man in hun prachtige familie en winkel moeten missen. Neem de tijd voor je verdriet! En grote gemis van jullie dierbare! Een man met een gouden hart (voor kaas)."

Nienke Visser

24 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk bericht. Heel veel sterkte gewenst aan Mariska, zijn kinderen en de familie. Onbeschrijflijk...."

Lusin Kanburoglu

24 augustus 2023

"Pieter , ongeveer gelijk geboren met onze zoon Brian, toen Mary nog bij Piet zelf werkte, zomaar weg.. Sta je weer even op de grond. Pieter was echt een vak idioot, veel kennis en ervaring en had vooral lol in zijn vak. Hij zal zeker gemist worden... fam Renkema,,, sterkte... Wim, Dick en Mary Verkerk"

Verkerk en Partners

24 augustus 2023

"Enorm geschrokken van het verdrietige bericht. Ik kijk met een glimlach terug op onze reis naar Denemarken. Waar ik je meer van Thise heb mogen laten zien! Wat een gemis voor de familie! Ontzettend veel sterkte en kracht gewenst. Liefs, Lysanne Volkerink"

Lysanne Volkerink

24 augustus 2023

"Gecondoleerd met dit grote verlies."

Rick Bruins

24 augustus 2023

"Gecondoleerd met het verlies van jullie zoon, broer en of collega. Een ongelofelijk verlies en zo plotseling. Ik wens jullie veel sterkte, kracht en liefde toe de komende periode."

Jochem van Dijk

24 augustus 2023

"Heel veel sterkte voor jullie gewenst."

Frans van Rooijen

24 augustus 2023

"Met veel verbijstering en ongeloof hebben wij kennis genomen van het overlijden van jullie Pieter. Wij willen jullie condoleren met dit grote verlies en heel veel sterkte en kracht toewensen. Wij leven enorm met jullie mee. Pieter stond altijd klaar met een vriendelijk en leuk praatje. We gaan dat missen. Warme groeten, Marjolien Balk & Ellen Siero"

Marjolien Balk & Ellen Siero

24 augustus 2023

"Beste allemaal, Gecondoleerd, Heel veel sterkte en kracht toegewenst! Groet, Ronald, Maico en Levi"

Ronald, Maico en Levi Timmerman

24 augustus 2023

"Pieter, ik ga je missen. Je kennis van kaas, je humor, gewoon jouw aanwezigheid in de winkel. Het zal daar nooit meer hetzelfde zijn. Wat een verlies voor je ouders, broer en je geliefde. Rust zacht Pieter, zonder pijn."

Ellen Dekker

24 augustus 2023

"Het is zo bizar…..ik ken Pieter vooral als de vrolijk jongen op het plein, broer van Wouter, zoon van Piet en Annie. Een eerlijk goozer, open en hardwerkend. Goed in zijn vak! Ik kan aan niets anders denken dan verdriet en gemis en wens alle familie heel veel sterkte!"

Gerrie Huizenga

24 augustus 2023

"Lieve familie, Jemig, wat een afschuwelijk bericht vanmorgen.... wat een onwerkelijke wereld waar jullie in zijn beland. Pieter zal ik altijd herinneren als vrolijk jongetje, interessante puber, fijne teamgenoot en gezellige, lieve en betrokken Antilopen-man. Als vader van zijn jonge kinderen heb ik hem niet heel veel gezien, maar de keren dat ik hem zag, was het zoals ik hem kende; vrolijk, beetje nonchalant en ondertussen grote toewijding in zijn rol. Dat laatste straalde hij ook uit in zijn vak, wat een passie als hij vertelde over kaas. Wat zal hij gemist worden... Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Lieve groet, Jolien"

Jolien Brouwer

24 augustus 2023

"Lieve fam Renkema, Wat een ongelofelijke en wrede klap om veel te vroeg je zoon, broer, echtgenoot en papa Pieter te verliezen. Onze gedachten zijn bij jullie, veel liefde, kracht en sterkte met dit grote verlies. 🙏🕯❤️"

Bernhard Linda Renkema

24 augustus 2023

"Wat een ongelooflijk verdiet. Ik heb er geen woorden voor.. De altijd opgewekte positieve energieke Pieter... Altijd belangstellend en tijd voor een praatje hoe druk het ook in de zaak was. Zo vol trots op vooral zijn gezin en de zaak. Wat een enorm gemis. Heel veel sterkte !!!!"

Jolanda van 't Net

24 augustus 2023

"Woorden schieten te kort.. Wouter en familie: onwijs veel sterkte gewenst🌻"

Anne-Fleur Uffen

24 augustus 2023

"Het is niet te geloven. Altijd een vriendelijk praatje in zijn winkel. Ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van deze kanjer. Woorden schieten tekort..."

Evert Drieenhuizen

24 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk bericht. Veel te jong. Wij wensen familie en andere dierbaren komende dagen heel veel sterkte."

Willem en Corrie Wallet

24 augustus 2023

"Heel veel sterkte, dit is echt onwerkelijk! Vanuit Zeeland volgde ik jullie altijd trouw en zag jullie als voorbeeld."

Pieter Goedegebure (Floor! Middelburg)

24 augustus 2023

"Wat een verdrietig nieuws. De jongen met de grote glimlach. Altijd enthousiast en vriendelijk. Heel veel sterkte de komende periode."

Joyce Huurman

24 augustus 2023

"Heel veel sterkte met het dragen van dit enorme verlies! Zijn humor en altijd vriendelijke lach in de winkel zal gemist worden. Ilse"

Ilse

24 augustus 2023

"Beste familie Renkema, Geen woorden voor dit onwerkelijke bericht. Gecondoleerd. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe."

Hans van Houwelingen

24 augustus 2023

"Onvoorstelbaar bericht waar geen woorden voor zijn. Wij wensen zijn familie, vrienden en nabestaanden alle sterkte om dit onwerkelijke verlies te dragen."

Ron Matser

24 augustus 2023

"Als ik denk aan Pieter dan zie ik: de lach, de drive, de babbel, de gezelligheid, de wijn, de KAAS, heel veel kaas. Een topgozer, ondernemer, vakidioot. Hij is niet meer onder ons. En dat is zwaar waardeloos. In gedachten bij jullie, lieve familie. Veel sterkte en wijsheid."

Jan van der Schans, Van Druiven

24 augustus 2023

"Heel heel veel sterkte met dit grote verlies."

Lia Schreuder

24 augustus 2023

"Wij wensen jullie allen veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd. Lieve Mariska, we denken aan jullie ❤️"

Hans, Selma, Beau en Lars Postma

24 augustus 2023

"Lieve Wouter, familie en vrienden. Niet te bevatten en geen woorden voor.. Ik zal Pieter altijd herinneren als de trainer die ons bijna Nederlands kampioen maakte, als de puber die mij als klein kind (samen met Joost) vaak plaagde, maar daarnaast ook als een altijd vrolijke, enthousiaste vent met een hart van goud. Veel te jong uit het leven gerukt… Veel sterkte voor jullie allemaal, mijn gedachte is bij jullie. Liefs, Loraine 🤍✨"

Loraine Vissers

24 augustus 2023

"Wat een ongelofelijk verdrietig bericht vanmorgen… onvoorstelbaar dat Pieter er niet meer is. Familie en vrienden heel veel sterkte gewenst in de komende periode maar ook in de vele jaren die nog gaan komen."

Marien Keizer

24 augustus 2023

"Wat onverwacht en verdrietig nieuws! We leven enorm met jullie mee. Veel sterkte komende tijd. Familie van Vliet"

Familie van Vliet (Ruyge Weyde)

24 augustus 2023

"Sprakeloos lees ik het verschrikkelijke bericht op Facebook. Pieter, de man die Renkema Kaas als nieuwe generatie en met nieuw elan voortzette en ook de beste kaaswinkel van Nederland werd, is plotseling niet meer onder ons. Veel sterkte voor familie en aanverwanten; ik koester de mooie herinneringen aan hem."

Joop Goossens

24 augustus 2023

"Lieve familie Renkema . Wat een groot verdriet in jullie gezin /fam In de kracht van zijn leven zo jong . Wij dragen jullie op in ons gebed of hij jullie in al het verdriet kracht wil geven . Het is een grote leegte die hij achterlaat. Sterkte"

Johan en wousje boomker

24 augustus 2023

"Wat een vreselijk bericht. Heel veel sterkte met dit grote verlies"

Boudewijn Swier

24 augustus 2023

"Dit is niet te bevatten Pieter. Je bent nog veel te jong. En een te mooi mens om zomaar weg te zijn. Jouw enthousiasme, humor, vriendelijkheid, die pretogen, je liefde voor je werk en voor het korfbal. Het zal enorm gemist worden. Heel veel sterkte gewenst aan de vrouw, kinderen, familie en alle vrienden en bekenden van Pieter."

Karen Schipper

24 augustus 2023

"Lieve Mariska, kinderen en anderen, Heel veel sterkte bij dit onverwachtse verlies. Lieve groet, Linda, Mikey en Bella"

Linda Uncu

24 augustus 2023

"heel veel sterkte voor de famillie en veel kracht en steun toegewenst in deze fase van rouw."

Michael Eck

24 augustus 2023

"Heel veel sterkte en kracht toegewenst met dit vreselijke verlies."

Jeroen Hoogland

24 augustus 2023

"Wat een ongelooflijk verdrietig nieuws over het plotselinge overlijden van Pieter. Als we hem tegenkwamen was hij altijd even vrolijk en vriendelijk. Iemand die het leven mooier maakt..Wat zullen we hem missen. We leven enorm mee met de familie en wensen hen heel veel sterkte en kracht toe."

Ron en Greetje Moeliker

24 augustus 2023

"Niet te bevatten. Wat een schok om dit te horen. Jaren al collega’s . Ik keek graag naar jullie winkel. Pieter was goed in zijn vak. Prachtige winkel . Prettige sfeer. Wat zullen we hem missen . Op de beurs of bij leveranciers , altijd een praatje en een lolletje. Beste familie Renkema, beste Wouter ,heel veel sterkte om dit verlies te verwerken. Lieve groet, Hugo vd Graaf"

H van der Graaf Kaas en Noten Hilversum

24 augustus 2023

"Wij wensen jullie veel sterkte toe met dit verlies afz sietse Dineke roelie Vld wal Burgum"

Dineke Vld wal renkema

24 augustus 2023

"Wat vreselijk verdrietig. Heel veel sterkte voor iedereen! Ongeloof heerst!"

Maarten en Jenny van Dam

24 augustus 2023

"Tja, alle clichés blijken opnieuw al te waar, gemeend, troostend echter het verlies maakt dat niet minder groot. Heel regelmatig stapte ik de winkel binnen verzekerd van een vrolijk en vriendelijk welkom, een passend advies en bovendien geweldige producten, bekroond door menig loven award. De winkel zal niet meer zijn zoals die was en toch geloof ik dat ter herinnering nog menig kaasje over de toonbank zal gaan. Pieter bedankt voor de aangename momenten, familie en dierbaren veel sterkte!"

Jan-Ernst de Planque

24 augustus 2023

"We gaan je enorm missen lieve vrolijke Pieter.. Voor de Familie kan ik alleen maar zeggen hoe erg ik het vind en hoop dat jullie kracht en steun bij elkaar vinden om jullie grote verlies te kunnen verwerken. Gecondoleerd."

Marisca en Marco Rense

24 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk nieuws. Zo plotseling. De verslagenheid bij iedereen is te voelen. Ik weet nog goed dat ik je leerde kennen bij de fam. Van Loenen. Heerlijk nonchalant en makkelijk in omgang. Je laat nu een enorme leegte achter. Ik zal iedereen om jou heen meenemen in gedachten en gebed. Tot ziens maat."

Robbert de Hooge

24 augustus 2023

"Woorden schieten tekort, heel veel sterkte de komende tijd!"

Milo van Rees

24 augustus 2023

"Familie Renkema, gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd. Pieter was een topper als ondernemer en zeker ook als mens!"

Johan Oudshoorn

24 augustus 2023

"Van harte gecondoleerd, heel veel sterkte met dit grote verlies! Wat een gemis voor allen die hem lief hadden."

Hans en Anja van Loenen

24 augustus 2023

"Veel te jong en niet te bevatten. Wij wensen naasten familie en vrienden heel veel moed en kracht toe voor nu in de tijd die gaat komen."

Ruben & Jannoula de Jong

24 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk nieuws! Het was altijd fijn als deze vrolijke verschijning met zijn brede glimlach de kazen kwam brengen bij Van Zanten, of mega gezellig als jullie als familie ‘s avonds nadat de winkel gesloten was een hapje kwamen eten! Je zult gemist worden Pieter. Veel sterkte voor familie en vrienden."

Daan Struijk

24 augustus 2023

"Niet te snappen, niet te begrijpen. Ik wens alle achterblijvers heel veel sterkte in deze vreselijke moeilijke tijd."

Loes Meijs

24 augustus 2023

"Wat een vreselijk bericht. Je vraagt je af hoe het mogelijk is. Hoewel ik Pieter niet persoonlijk kende, ik ben een vriendin van moeder Annie, Wil ik jullie allemaal heel veel kracht en sterkte wensen maar ook moed om door te gaan. Ik leef met jullie mee en denk aan jullie 🙏 Liefs Jeannette v Pijkeren"

Jeannette van Pijkeren

24 augustus 2023

"In gedachten bij de kinderen, vrouw, vrienden en familieleden van Pieter. Altijd een gezellig praatje in de winkel. Ik was zwanger van onze tweede toen ook bij Pieter de tweede op komst was. Dat zorgde voor genoeg gespreksstof. Wat een intens verdriet en groot gemis. Heel veel sterkte gewenst in deze zware tijd. Duncan en Hélène (uit de Van Bemmelstraat)"

Hélène

24 augustus 2023

"Met een klap is jullie wereld tot stilstand gekomen. Een woord zo niet passend bij Pieter, die altijd met alles wat hij in zich had vol verve stond te vertellen: of dat nou dat éne kleine kaasje gerijpt in een grot aan zee betrof, of dat het over de zoektocht naar die nieuwe houten vloer ging. Wens zijn gezin, familie en vrienden en iedereen die van hem houdt ontzettend veel sterkte en honderdduizend armen."

Lonneke de Goey

24 augustus 2023

"Wat een ongelofelijk verschrikkelijk triest bericht! Bij deze wil ik vast de hele, lieve, familie condoleren en heel erg veel sterkte en kracht wensen. Pieter was een fijne vent met een groot hart! Altijd vriendelijk. Altijd leuk om te ontmoeten. Een kaasfanaat in hart en nieren waar je goede gesprekken mee kon hebben en niet alleen over kaas. Een mooi mens. Rust zacht Pieter."

Chris

24 augustus 2023

"Wat is de wereld soms oneerlijk! Diepe shock! Gecondoleerd en heel veel sterkte"

Timo van der Marel

24 augustus 2023

"Wat een onverwacht en verdrietig bericht. Ik herinner je me altijd stralend, in voor lol, enthousiast en energie voor 10 bij Antilopen. Wat zal je gemist worden! Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor alle nabestaanden!"

Elly Poort-Lawerman

24 augustus 2023

"Woorden schieten te kort, Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe de komen tijd om dit vreselijke verlies een plekje te geven."

Loes en Gerard Nederpelt

24 augustus 2023

"Wat een ongelofelijk verdrietig bericht! Ik zal je herinneren als een vrolijke sfeermaker met het hart op de goede plek! Heel veel sterkte voor Mariska, de kinderen, familie en alle nabestaanden."

Jaco schippers

24 augustus 2023

"Ik wens jullie alle kracht toe om dit verlies te dragen, wat vreselijk . Gecondoleerd!"

Marjo Helmich-Nederpelt

24 augustus 2023

"Heel veel sterkte voor de familie, vrienden en Pieters partner en kinderen. Wat een verschrikkelijk nieuws. Pieter bracht altijd een lach op ieders gezicht en hij zal enorm gemist worden."

Rachel S.

24 augustus 2023

"Lieve familie, Gecondoleerd, heel veel sterkte met dit grote verlies. Sibrecht & Laurens Kool"

Laurens Kool

24 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, wat een enorm verdriet. Wij wensen jullie heel veel sterkte. We zullen het warme welkom van Pieter in de winkel enorm gaan missen."

Francine en Caspar Teeuwen

24 augustus 2023

"Niet te bevatten. Als gepensioneerd collega mooie gezellige herinneringen. Heel veel sterkte voor de familie en gezin"

Frans en Phia Wennekes

24 augustus 2023

"Wat een schrik , wat een vreselijk bericht.Gecondoleerd met dit grote verlies.Wat een verdriet.Opeens moeder van twee kleine zonder hun vader.Koester de mooie , fijne herinneringen. Heel veel sterkte ! Erik en Marjolein. Wij kennen Pieter via zijn ouders Piet en Annie van het koor Cellar Gospel Seventy."

Erik en Marjolein Vreekamp

24 augustus 2023

"Veel sterkte in deze moeilijke tijd,"

W.Pasker

24 augustus 2023

"Stil van dit grote verlies. Ik ken Pieter van antilopen. Een betrokken, gezellige fanatieke gozer. Altijd in voor een grapje en hield van gezelligheid. Liet iedereen in zijn waarde en dat werd gemerkt want iedereen was gek op Pieter. Als Pieter over zijn grote liefde voor kaas begon dan spatte het vakmanschap eraf. Een groot mens is niet meer..."

Esther Boersen

24 augustus 2023

"Heel veel sterkte voor Mariska en de kinderen, familie en vrienden. Bizar, zo uit het leven geplukt. Geen woorden voor."

Ron Berends

24 augustus 2023

"Wat een zwarte dag in mijn leven ,zo’n jonge enthouaste ondernemer met een prachtige toekomst voor hem,heel veel sterkte voor de familie en zeker voor zijn broer die juist zulke mooie plannen maakte voor de toekomst,nogmaals heel veel sterkte met dit groot verlies."

Bernard van der Made

24 augustus 2023

"Ontdaan van het bericht dat Pieter is overleden . Je zult gemist worden . Ik wens de familie veel sterkte toe ."

Evelien Wassink .

24 augustus 2023

"Oh nee… wat lees ik nu? Hoe kan dat nu zo plotseling? Ben er helemaal stil van… Gisteren nog samen met Pieter gelachen in de winkel toen ik 4 minuten voor sluitingstijd binnenkwam en zo klantvriendelijk geholpen werd… Woorden tekort, wat een onbeschrijflijk groot verdriet…. Heel, heel veel sterkte…"

Roy Johannink & Rieneke Heinink

24 augustus 2023

"Wat een schok! Onze lieve, vrolijke, deskundige en ondernemende kaasboer. Niet te bevatten. Heel veel liefde en kracht voor de hele familie ♥️. Peter en Catharina (Verhoevenstraat)"

Peter en Catharina Germing-Driesse

24 augustus 2023

"Al de hele dag van slag. Pieter de jongen die ik als klein jongetje trainde en dan allerlei kattenkwaad uithaalde en dat vervolgens ruiterlijk toegaf. Later kwam je als broekie vol bravoure bij de selectie. Je was zo'n speler die iedereen wel in zijn team wilde. Al een paar jaar vroeg ik je wanneer je weer mee ging op kamp. Volgend jaar beloofde je me. Het mag helaas niet zo zijn. We gaan je missen! Ik wens iedereen die hem moet missen heel veel sterkte in deze ongelooflijk moeilijke tijd."

Irene Veenendaal

24 augustus 2023

"Verschrikkelijk en onverwacht dit bericht zo'n fijne jonge vent. Familie Renkema heel veel sterkte. Ik ben met stomheid geslagen."

Piet Kruiver

24 augustus 2023

"Jeetje Pieter, wat een verdriet en gat laat je achter, maar wat hebben we gelachen met jou en om jou! Op kamp, bij Antilopen, in Monet, bij Guus, bij Vrienden van Amstel, kaasfondue avondjes waarbij de kaas uit de winkel niet wilde smelten en die uit de supermarkt wel…. en noem het allemaal maar op! Je was er altijd en overal ‘Bier van Pieter’ zal nooit meer hetzelfde zijn Alle liefs en sterkte aan alle familie, vrienden, collega’s en iedereen die jullie lief is"

Leonie en Pim van der Mark

24 augustus 2023

"Gecondoleerd met het veel te vroege en plotselinge verlies van Pieter. Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor nu en de aankomende tijd. Liefs, Michiel"

Michiel De Ridder

24 augustus 2023

"Zo oneerlijk en verdrietig. Altijd vriendelijk en verwelkomend met z’n lach. Heel veel sterkte voor iedereen die hem lief had ❤️"

Marinde Van loo

24 augustus 2023

"Net als de vele vele anderen, sprakeloos en enorm verdrietig van dit bericht. Samen zoveel goede herinningen, als teamgenoten, als coaches, als vrienden. Sterkte aan Mariska, de kinderen, collega's, vrienden, familie."

Martin Heine

24 augustus 2023

"Wat een onvoorstelbaar en verdrietig nieuws over ‘onze kaasboer’ op de Leusderweg waar we altijd met zo veel plezier naartoe gaan. Veel sterkte voor de familie met dit verlies."

Sonja Meijer

24 augustus 2023

"Wat een onbeschrijfelijk verdrietig bericht. Wij leven intens met jullie mee en wensen jullie alle kracht toe"

Edwin Peek en Kitty Koster

24 augustus 2023

"Wat een verlies, ongelofelijk niet te bevatten. Ken hem als leuke en enthousiaste ondernemer! Mariska en familie sterkte komende tijd! Gr Cees van der Ham SuperGarant verzekeringen"

Cees van der Ham

24 augustus 2023

"Wat een ongelooflijk triest bericht, niet te bevatten. Ik wens vrouw, kinderen en alle familie en vrienden heel veel sterkte."

Bas v Dusschoten

24 augustus 2023

"Wat ongelooflijk verdrietig. Ik wens u allen veel liefde en kracht toe!"

Erik Renkema

24 augustus 2023

"Heel veel sterkte toegewenst!"

Marcel Steeman

24 augustus 2023

"Wat een verdrietig nieuws. Ik heb er geen woorden voor. Pieter stond altijd klaar voor ons in de winkel. Met zijn warme, toegankelijke houding zorgde hij voor een fijne sfeer in de winkel. Hij was enorm klantgericht en kon je prima adviseren over de producten in een fijne, bijna informele, maar toch respectvolle sfeer. Wat zal je ontzettend gemist worden. Alle sterkte voor de familie en andere nabestaanden met dit heftige verlies."

Laura Smit

24 augustus 2023

"Een traan over mijn wang. Wat verschrikkelijk en wat onverwachts. Heb Pieter altijd graag gemogen. Veel sterkte voor iedereen.."

Johan Broeren

24 augustus 2023

"Verdrietig en schokkend. Onze condoleances. We dragen hem op aan Hem die troost."

Teun Van Dalen

24 augustus 2023

"Wij zijn verbijsterd, stil en intens verdrietig. Dit is niet te bevatten. Piet, Annie, Wouter, Mariska en iedereen die dichtbij Pieter was, we wensen jullie veel troost en stevige armen om jullie heen. Houd elkaar in liefde vast. Wij blijven ons Pieter herinneren als de warme, hartelijke, vrolijke topper die hij was."

Ruth Gorissen en Stefan Gradisen

24 augustus 2023

"Wat een heftig bericht. Pieter is veel bij ons thuis geweest en was toen ook een deel van onze familie. Heel veel sterkte toegewenst!!"

Ruben en Alida Sarfaty

24 augustus 2023

"Van jong af aan Pieter in de winkel zien groeien en uiteindelijk ook het stokje zien overnemen. Wat een mooie ondernemer en puur mens gaan we missen. Ik wens alle familie heel veel sterkte toe, in het verwerken van dit grote verlies. Ik ben er stil van."

Marco Schuringa

24 augustus 2023

"Lieve familie, Wat een vreselijk verlies voor jullie allemaal. Wij wensen jullie veel kracht en troost en onze oprechte deelneming. Cockie en Gerrit Slagmolen-Morée"

C. Slagmolen-Morée

24 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk nieuws. De hele familie veel sterkte. Jouw liefde voor je vak en de gezellige gesprekken: Wat zullen we je ongelofelijk missen in de winkel"

Maurits Mares

24 augustus 2023

"Niet te bevatten! Heel veel kracht en sterkte gewenst voor Piet & Annie, Mariska & kinderen, Wouter & Mirjam Wij zullen Pieter altijd blijven herinneren aan zijn enorme vakmanschap, de prachtige verhalen met bijhorende pretoogjes en zijn gulle lach!"

Frank, Hester & Fieke

24 augustus 2023

"Ik heb een aantal jaren met Pieter mogen spelen bij Antilopen, wat een passie vol persoon! Of het nu om het sporten ging of over kaas, alle naaste sterkte toegewenst"

Maarten Blok

24 augustus 2023

"Piet, Annie, Stilte, diepe stilte toen ik het bericht las. Onwerkelijk, onvoorstelbaar maar vooral aan woorden tekort.... Zoals jullie er altijd voor ons zijn geweest, willen wij er ook voor jullie zijn. Veel medeleven, sterkte en Gods kracht. Deborah en Walter"

walter van der harst

24 augustus 2023

"Wat een ontzettend groot gemis. Wij kennen Pieter van Antilopen waar hij als speler supporter en sponsor altijd in was voor een praatje maar bovenal gezelligheid. Ook als trainer van onze kids was hij altijd op leuke enthousiaste manier aanwezig. Wij wensen zijn naasten heel veel sterkte."

Margret Versteeg & Jelle van Santen

24 augustus 2023

"Aan de familie heel veel sterkte met dit verlies!"

Joey Van den Hoek

24 augustus 2023

"Absoluut niet te bevatten! Gecondoleerd fam. Renkema en heel veel sterkte en kracht deze periode. We zullen Pieter missen. Rust zacht Pieter, bedankt voor alle momenten samen. Huub & Jordy Havik"

Wijnkoperij Henri Bloem

24 augustus 2023

"Vreselijk. Heel veel sterkte voor de familie."

Maurice siteur

24 augustus 2023

"Wat kan het leven toch ongelooflijk wreed zijn.. De hele dag al stil van dit verdrietige nieuws. Pieter de vrolijkheid zelve, die onwijs van het leven genoot. Een fijn teamgenoot die op momenten kon schieten waarop heel het team; Neee! schreeuwde en vervolgens scoorde. De gezellige momenten in Monet en een echte verbinder tussen verschillende teams en leeftijden. Lieve familie, sterkte met dit grote gemis! 🤍🙏🏽 Liefs Kenlly"

Kenlly van der Pas

24 augustus 2023

"Iemand die zo midden in het leven staat en zo een mooi gezin heeft hoort ons niet te ontvallen. Met de kinderen fietsen, leuke dingen doen en hard werken, zo ken ik hem. Heel veel sterkte voor Mariska en de kinderen en overige familieleden."

Mariette en Lars Wilkes

24 augustus 2023

""Heel veel sterkte voor de familie, vrienden, kenissenen, Pieters vrouw en kinderen. Het is een niet te bevatten bericht. We wensen u alle kracht om dit verlies te dragen."

Peter Vogel Félize Geiten

24 augustus 2023

"Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst bij dit enorme verlies. Woorden schieten tekort!"

Eetcafé Plan B

24 augustus 2023

"Niet te bevatten. Pieter wat heb ik van je genoten gedurende de jaren bij Antilopen. De gangmaker met (flauwe) grappen, de verbinder. Dankjewel voor alle leuke momenten, je humor en je goede zorgen. Lieve familie, Pieter zijn gezin, alle vrienden en mensen die hem lief hadden, heel veel sterkte. Koester de mooie momenten. Wij zullen dat blijven doen."

Vera van der Pas

24 augustus 2023

"Wat een vreselijk bericht, niet te bevatten. Wij gaan Pieter zijn gezellige praatjes over de kinderen en de kaas ontzettend missen. Heel veel sterkte aan alle dierbaren!"

Mark, Josine, Lena en Mare

24 augustus 2023

"Wat een ongelooflijk bericht. We wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van Pieter."

Annemarie en Bart Samson

24 augustus 2023

"Vreselijk nieuws voor Pieter zijn gezin ,familie en vrienden. Woorden schieten te kort. Pieter is altijd een groot voorbeeld geweest voor mij en ik denk zeker ook anderen. Eindeloos discussiëren en hard lachen zijn enkele dingen die me bij blijven. We gaan hem missen❤️"

Dennis de Graaf

24 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk nieuws en enorm verlies. Altijd vrolijk, altijd behulpzaam. Veel sterkte voor alle naasten. Bas en Joke"

Joke Nammensma

24 augustus 2023

"Een bericht om stil van te worden, wat een verschrikkelijk verlies. Heel veel sterkte voor jullie als familie."

Marlies Mauve

24 augustus 2023

"Dit is niet te bevatten,hier zijn geen woorden voor. Heel veel sterkte Piet,Annie,Wouter en Mirjam."

Dick en Pia Vis

24 augustus 2023

"Gecondoleerd, Een groot gemis van een lief hebbende vader die een groot gat achterlaat. Heel veel sterkte voor vrouw en kinderen!"

Esmeralda van Kampen

24 augustus 2023

"Niet te bevatten … wat zal jij gemist worden Pieter 💔 Bedankt voor al jouw mooie kaasverhalen en de kneepjes van ons mooie vak. Heel veel sterkte, kracht en liefs voor al jouw dierbaren 🙏🏻"

Suzan Knaapen

24 augustus 2023

"Heel veel sterkte met dit verlies, ik wens jullie heel veel kracht toe."

Margriet Martens

24 augustus 2023

"Heel veel sterkte vriend en andere nabestaanden! Onwerkelijk dit.."

Stephan (Lep)

24 augustus 2023

"Lieve familie Renkema, Gecondoleerd. Heel veel sterkte om dit ontzettend grote verlies te dragen. Hopelijk komt er een dag dat de mooie herinneringen het verdriet gaan overschaduwen. Wij blijven Pieter herinneren aan het goede en lekkere advies (kaas) en het gezellige praatje. Liefs ……."

Deef, Toke en Daan Uppelschoten

24 augustus 2023

"Gecondoleerd Wouter en de familie natuurlijk. Sterkte met dit niet te bevatten verlies."

Maarten Kuijf

24 augustus 2023

"Door dit bericht val ik helemaal stil. Hartelijk, heerlijk gevoel voor humor, enthousiast en bomvol ideeën om het ondernemen leuker en beter te maken. Hij inspireerde en had ook echt verstand van kaas. Ik weet niet wat ik moeten zeggen. Enorm veel sterkte voor iedereen die hem lief had."

Colin Cornel van Kaasgenoten

24 augustus 2023

"Gecondoleerd met het overlijden van Pieter, sterkte de komende dagen en de zware periode die gaat volgen"

Arjon Stalenhoef

24 augustus 2023

"Wat een intens droevig bericht. Veel sterkte voor alle nabestaanden."

Danny Jacobs

24 augustus 2023

"Ongelofelijk! We zijn geschokt. We gingen niet alleen kaas halen, het was ook altijd het gesprekje erbij. Pieter was daar zó op zijn plek. We gaan hem missen! Heel, heel veel sterkte gewenst aan de nabestaanden..."

Marnix Ruiter

24 augustus 2023

"Lieve familie Veel te jong en volop in het leven. Wat een groot verdriet!! Wens jullie veel sterkte bij dit grote verlies. Liefs Bas en Marieke"

Bas en Marieke

24 augustus 2023

"Lieve mensen, Wij leven ontzettend met jullie mee, wij verloren vorig jaar ook plotseling onze oudste zoon. De wereld staat inderdaad stil. Wij wensen jullie heel veel kracht en moed om door te gaan, koester de mooie herinneringen"

Bert en Rijna Hijwegen

24 augustus 2023

"Beste familie Renkema. Wat heftig nieuws met het verlies van Pieter. Sterkte aankomende tijd. Gaan een echte kaasboer in hart en nieren missen. Heb veel van hem geleerd in de periode dat ik stage mocht lopen bij jullie mooie zaak. Rust zacht . Laurence van Brink"

Laurence Van den brink

24 augustus 2023

"Beste familie, Gecondoleerd met dit grote verlies. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe. Sjaak en Ria Barendregt. Geesbrug."

Ria en Sjaak Barendregt.

24 augustus 2023

"Geen woorden voor. Sterkte iedereen🍀🍀🍀🍀"

Erwin Ligt

24 augustus 2023

"Beste Mariska, Siep, Pien en andere geliefden van Pieter, In mijn allereerste jaar als docent gaf ik Pieter les in Mavo 2 op het Corderius College. Ik zie nog die ondeugende pretoogjes voor me. Gezonde ondeugendheid bleek het te zijn, het was vooral pret. Ik heb met veel plezier lesgegeven aan die jonge Pieter. In de jaren daarna kwamen we elkaar regelmatig tegen in de korfbalwereld. Een vrolijke, gezellige, behulpzame vent, zo zal ik me hem herinneren. De wereld is twee pretoogjes armer. Ik wens jullie veel sterkte met het dragen van dit verlies. Joachim"

Joachim Terra

24 augustus 2023

"zo verdrietig Veel heel veel sterkte"

Anton en Willie Klapwijk

24 augustus 2023

"Ontzettend veel sterkte gewenst aan alle nabestaanden bij het verwerken van dit plotselinge verlies. Vreselijk oneerlijk. Groet Tiemen"

Tiemen Storm

24 augustus 2023

"Een bericht wat je eigenlijk niet kan geloven. De goedlachse Pieter die jarenlang bij Antilopen rond liep, is uit het leven weg gerukt. Een mokerslag voor familieleden en vrienden. Je hebt ons tijdens de wedstrijden van het 1e met heel veel enthousiasme aangemoedigd. In rode overall en met veel kabaal stond je vooraan op de tribune. Als trainer van Loraine nam je de boel nooit te serieus en altijd die lach op je gezicht. Ik denk dat veel mensen jou zo herinneren."

Ingeborg Vissers

24 augustus 2023

"Geen woorden voor het plotselinge overlijden van Pieter. Ik heb goede herinneringen aan hem tijdens mijn korfbal jaren: de jolige/vrolijke teamgenoot. Heel veel sterkte gewenst voor jullie allemaal!"

Petrie Drukker

24 augustus 2023

"Wat een vreselijk bericht om te lezen! heel veel sterkte voor het gezin van Pieter, Annie , Piet en Wouter."

Hans en Linda

24 augustus 2023

"Wat een vreselijk bericht om te lezen! heel veel sterkte voor het gezin van Pieter, Annie , Piet en Wouter."

Hans en Linda

24 augustus 2023

"Beste familie Renkema, Onbegrijpelijk. Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte en kracht gewenst in deze zeer moeilijke en verdrietige tijd en in de komende tijd. Tiny van der Linden- de Groot ( van De Groot Kaas Alphen aan den Rijn)."

Tiny van der Linden- de Groot

24 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk bericht. Heel veel sterkte bij dit enorme verlies. Gecondoleerd."

Meta en Michiel Slegt

24 augustus 2023

"Wat een shock toen ik het bericht las op Insta. Een groot verlies voor de kaaswereld, we zullen je gaan missen, je mooie verhalen...alles We wensen de familie, vrienden en alle andere die dicht bij je staan heel veel sterkte"

Arie de Bruin (Alexanderhoeve Uithoorn&Diemen)

24 augustus 2023

"Wat een schok! Als alles duister is, Ontsteek dan een lichtend vuur Dat nooit meer dooft, Een vuur dat nooit meer dooft.…"

Job Unger

24 augustus 2023

"Wij zijn altijd zo vriendelijk geholpen, met veel enthousiasme en met veel kennis heeft hij ons kennis laten maken met de lekkere producten. Als wij binnenkwamen wist hij al wat wij wilde hebben. Wat zou het raar zijn hem niet meer in de winkel te zien."

Diana en Carlijn

24 augustus 2023

"Familie Renkema wij wensen jullie heel veel sterkte toe met dit grote verlies"

Wim en Robert-Jan Maassen van den Brink

24 augustus 2023

"Wat ontzettend verdrietig nieuws! Heel veel sterkte met het dragen van dit verlies."

Judith Oude Munnink

24 augustus 2023

"Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte. Jan en Evelien"

Jan Costa

24 augustus 2023

"Geschokt toen ik las. Altijd een lach, hart voor de zaak en goudeerlijk. Familie en vrienden heel veel sterkte de komende tijd."

Ramon Eijnthoven

24 augustus 2023

"Wat een verschrikkelijk bericht vandaag. Pieter is er niet meer. We zijn er stil van. Dit zou niet toch mogen gebeuren. Pieter met 'n jong gezin. Pieter als spil in jullie familiebedrijf. Wat een groot verlies voor jullie allemaal. Heel veel sterkte."

Jaap en Reina Klouwen

24 augustus 2023

"Wat een ongelofelijk niet te bevatten en verdrietig bericht. Woorden schieten te kort. In gebed en gedachten bij jullie."

Geert en Carolijn Huizinga

24 augustus 2023

"Pieter wat afschuwelijk en onwerkelijk dat je er niet meer bent. We gaan je enorm missen. Altijd in voor een praatje. Heel veel sterkte en liefde 🤍 voor jouw gezin en familie. Rust zacht."

Remco & Ingrid Strooij

24 augustus 2023

"Heel veel sterkte aan familie, vrienden, naasten en een ieder die hem lief had."

Nanda van Dijk - FoodBase

24 augustus 2023

"Ik ben er stil van.. heel veel sterkte voor de nabestaanden."

Ineke elzendoorn

24 augustus 2023

"Wat een enorme schok! Ik ben er helemaal stil van, niet te bevatten. Heel veel sterkte en liefde gewenst met dit enorme grote en plotselinge verlies! Mijn gedachten zijn bij jullie. ❤️"

Jacolien van Eerten

24 augustus 2023

"Ongelooflijk, heel veel sterkte."

Ben de Gier..

24 augustus 2023

"Verschrikkelijk en veelste jong! Ik leef enorm met jullie mee! Ik wil jullie heel veel kracht wensen. Wat een verdriet, wat een gemis, veel sterkte liefs Esther en Koen"

Esther Jansen

24 augustus 2023

"Mensenkinderen toch... Wij denken aan jullie."

Evert Overeem

24 augustus 2023

"Niet te bevatten. Ik herinner me Pieter van toen ik nog een klein jochie was bij Antilopen. Hij was altijd die grappige kerel uit de selectie die iedereen aan het lachen kreeg. Hij zal gemist worden. Heel veel sterkte voor familie en naasten!"

Sebastian van Andel

24 augustus 2023

"Ik wens de familie en nabestaanden van Pieter de komende tijd veel sterkte toe met het onverwachte verlies."

Frans Toonen

24 augustus 2023

"Zo onverwachts! Zo heftig! Zo jong! Geen woorden voor! Gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte voor nu maar ook zeker voor straks.."

Albrecht en Gemma vd Biezen (ouders van Niels vd Biezen)

24 augustus 2023

"Gecondoleerd met het verlies van jullie collega. Veel sterkte aan alle nabestaanden."

Sarah en Anne, wijkagenten

24 augustus 2023

"Geen woorden kunnen beschrijven hoe verschrikkelijk dit nieuws is. Wij wensen Mariska, kids en het toekomstige wondertje alle kracht toe. Natuurlijk ook de zijn familie en zijn naasten. Heel veel sterkte in deze onwerkelijke tijd."

Martin en Wendy

24 augustus 2023