Terug

Nieuws / Virtuele rouwkaart

Virtuele rouwkaart

Virtuele rouwkaart

14 augustus 2023

VIRTUELE ROUWKAARTDeel eenvoudig en snel de kennisgeving of uitnodiging met familie, vrienden, relaties en bekendenHet verzamelen van postadressen voor het versturen van een klassieke rouwkaart is niet altijd gemakkelijk. Adressen zijn soms verouderd, kwijt of geheel onbekend. Je wilt immers binnen korte tijd zoveel mogelijk familieleden, vrienden, collega’s en kennissen op de hoogte brengen van het overlijden van een dierbare. Hoe handig is het om dit via de contactenlijst, WhatsApp, e-mail of socialmedia-accounts van de overledene te kunnen doen?

Via Rouwmedia hebben wij, van Huiting Uitvaartverzorging, hiervoor de oplossing: de Virtuele Rouwkaart. Een sfeervolle Digitale Rouwkaart met bewegend beeld, passende muziek, animatie, eigen foto’s en ruimte voor tekstuele informatie. Snel en eenvoudig te verspreiden en goed te bewaren voor de ontvangers.

In slechts 3 stappen verzorgen wij de Virtuele Rouwkaart en wordt deze professioneel verwerkt tot een onuitwisbare en waardevolle herinnering aan de overledene.

Klik hier voor een voorbeeld


Het laatste nieuws

Wat is veraarden
Wat is veraarden

14 augustus 2023

Nu is het nog niet mogelijk in Nederland, maar er is een sterk groeiende belangstelling...

Virtuele rouwkaart
Virtuele rouwkaart

14 augustus 2023

VIRTUELE ROUWKAART Deel eenvoudig en snel de kennisgeving of uitnodiging met familie, vrienden, relaties en...