Verzorgen bij Huiting Uitvaartverzorging
Terug

Mogelijkheden / Verzorgen bij Huiting Uitvaartverzorging

Verzorgen bij Huiting Uitvaartverzorging

Afhankelijk van waar het overlijden heeft plaatsgevonden (thuis, zieken-, verpleeg-, verzorgingshuis), bespreken we hoe en waar de verzorging zal plaatsvinden. Heeft de overledene in een hospice of verzorgingshuis gewoond, dan kan in overleg met de verpleging daar de laatste zorg worden verleend. De laatste zorg mag natuurlijk verleend worden door familieleden en/of nabestaanden, verplegend personeel en kan ook samen met of alleen door ons gedaan worden.

Laten verzorgen

Bij het heengaan van een dierbare komt het moment van de laatste verzorging. Deze intieme en respectvolle handeling is bij Huiting Uitvaartverzorging in vertrouwde handen. Ons toegewijde team zorgt er met aandacht en professionaliteit voor dat uw geliefde er verzorgd en vredig bij ligt. Of u nu kiest voor een thuisopbaring of in een uitvaartcentrum, wij staan klaar om met liefde en respect deze belangrijke taak op ons te nemen, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen.


Zelf verzorgen / samen met ons

U kunt aangeven of u het prettig vindt om samen met de verzorgers uw dierbare voor de laatste keer te verzorgen. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. U kunt bij het hele proces aanwezig zijn of een keuze maken om bijvoorbeeld alleen de haren te kappen en make-up aan te brengen.


Het verzorgen kan een waardevol en helend moment zijn voor nabestaanden. Bij Huiting Uitvaartverzorging begrijpen we de diepe betekenis hiervan. Daarom bieden we families de mogelijkheid om, onder begeleiding, zelf een rol te spelen in de laatste verzorging. Dit persoonlijke gebaar kan helpen bij het verwerken van het verlies en het creëren van een laatste intieme herinnering. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden, te ondersteunen en advies te geven, zodat u deze taak met vertrouwen en liefde kunt uitvoeren.