Vervoer
Terug

Mogelijkheden / Vervoer

Vervoer

Als u afscheid neemt van uw dierbare, wilt u graag mooi en stijlvol rouwvervoer. Er zijn veel mogelijkheden voor het rouwvervoer. Zoals vervoer per rouwauto, rouwbus, boot, motor of fiets, maar u kunt ook een stijlvolle rouwkoets huren.

Rouwauto

Van oudsher zijn de meeste rouwauto’s zwart of grijs. Tegenwoordig zijn deze in meerdere kleuren te verkrijgen. Daarnaast zijn er ook auto’s met bijvoorbeeld een tijgerprint beschikbaar. Ook qua merken zijn er zeer veel mogelijkheden, daarnaast zijn er ook hybride of electrische rouwauto’s.


Volgauto

Er kan gekozen worden om volgauto’s te gebruiken in dezelfde kleur als de rouwauto of een rouwstoet te vormen met eigen auto’s. Ook voor volgauto’s zijn er zeer veel opties beschikbaar.


  • Rouwbus

    U kunt een rouwbus gebruiken om de overledene te vervoeren. U kunt de rouwbus ook als volgvervoer gebruiken. Zo kunt u met een grotere groep samen reizen.

  • Rouwfiets

    Het huren van rouwfietsen wordt in Nederland nog niet heel veel gedaan, maar met de toename van milieubewustheid zal dit vaker voor gaan komen. Daarnaast kan het huren van een rouwfiets ook uit kostenoverweging gemaakt worden.

  • Rouwkoets

    U kunt een rouwkoets inzetten voor de overledene, maar ook als volgkoets of bloemenkoets. De koetsen hebben een gordijn voor de privacy.