Opbaren
Terug

Mogelijkheden / Opbaren

Opbaren

Unieke Opties voor Opbaren bij Huiting Uitvaartverzorging


Elk afscheid begint met een moment van bezinning. Bij Huiting Uitvaartverzorging bieden we diverse opties voor opbaren, zodat iedereen op een passende en respectvolle manier afscheid kan nemen van een dierbare.

Thuis

Thuis Opbaren: Op Bed of in de Uitvaartkist

Een afscheid in de vertrouwde omgeving van het eigen huis brengt vaak extra troost en sereniteit. Huiting Uitvaartverzorging biedt de mogelijkheid voor thuis opbaren, zodat geliefden in hun eigen tempo en ruimte afscheid kunnen nemen.


Thuis Opbaren op Bed


Opbaren op het eigen bed van de overledene geeft een gevoel van intimiteit en vertrouwdheid. Met speciale koeltechnieken en een zorgvuldige aankleding zorgen wij ervoor dat dit op een respectvolle en veilige manier gebeurt, terwijl de huiselijke sfeer behouden blijft.


Opbaren in de Uitvaartkist Thuis

Voor wie kiest voor een traditionelere vorm van opbaren, bieden wij de optie aan om de overledene in de uitvaartkist op te baren in de vertrouwde huiselijke omgeving. Met de juiste belichting en setting creëren wij een waardige en serene sfeer, waarbij nabestaanden op elk gewenst moment dichtbij hun dierbare kunnen zijn.


De Voordelen van Thuis Opbaren


 • Persoonlijke Sfeer: Er is niets zo vertrouwd als het eigen huis, wat bijdraagt aan een gevoel van geborgenheid tijdens het afscheid.
 • Flexibiliteit: Nabestaanden hebben de vrijheid om op elk moment bij hun geliefde te zijn, zonder beperkingen van bezoekuren.
 • Privacy: Afscheid nemen in eigen tempo, zonder de aanwezigheid van buitenstaanders.

In een uitvaartcentrum

Opbaren bij Geselecteerde Uitvaartcentra via Huiting Uitvaartverzorging

Opbaren bij Toonaangevende Uitvaartcentra in Samenwerking met Huiting Uitvaartverzorging

Hoewel Huiting Uitvaartverzorging geen eigen uitvaartcentrum heeft, werken we nauw samen met vooraanstaande uitvaartcentra in het land. Hierdoor kunnen we families een serene en respectvolle omgeving bieden om in alle rust afscheid te nemen van hun dierbaren.De Voordelen van Opbaren via Huiting Uitvaartverzorging


 • Keuzevrijheid: We bieden toegang tot diverse uitvaartcentra, zodat families een locatie kunnen kiezen die bij hen past.
 • Professionele Zorg: Onze partners voldoen aan de hoogste standaarden, zodat de overledene altijd in goede handen is.
 • Flexibiliteit: Verschillende opbaarmogelijkheden, afgestemd op individuele wensen.
 • 24-uurs Toegang: Bij geselecteerde centra, voor nabestaanden die op elk moment willen samenkomen.


Persoonlijke Sfeer bij Elk Uitvaartcentrum

Ongeacht welk uitvaartcentrum u kiest, ons team van Huiting Uitvaartverzorging zorgt ervoor dat elke ruimte kan worden gepersonaliseerd met foto's, bloemen en herinneringen. Zo creëren we een unieke sfeer voor elk afscheid.


Betrouwbaarheid en Kwaliteit

Door onze zorgvuldige selectie van samenwerkingspartners garanderen we een hoog niveau van professionaliteit en zorg bij elk uitvaartcentrum waarmee we samenwerken.


 • Zorginstelling

  Als het overlijden in een zorginstelling plaats vindt, voert de zorginstelling, indien mogelijk, de noodzakelijke zorg uit. De opbaring tot aan de dag van de uitvaart kan in de kamer, het mortuarium van de zorginstelling of in het uitvaartcentrum.

 • Ziekenhuis

  Als uw dierbare is overleden in het ziekenhuis kan het zijn dat hij/zij in het mortuarium van het ziekenhuis verblijft. U kunt ook kiezen voor een overbrenging naar een uitvaartcentrum.