Uitvaart Bilthoven

Een uitvaart in Bilthoven regelen als net één van uw dierbaren is overleden, kan erg zwaar zijn. Tijdens een zware, emotionele periode van rouw en verdriet wilt u daar liever helemaal niet aan denken. Bij ons krijgt u daarom de betrokken en professionele ondersteuning die u nodig heeft om een waardig afscheid te verzorgen. Zo kunt u later terugkijken op een mooie ceremonie en een warme herinnering aan het laatste hoofdstuk uit het leven van de overledene.


Contact opnemen Of bekijk de locaties van Bilthoven


Een waardig afscheid met een uitvaart in Bilthoven

Bij een uitvaart in Bilthoven houden we altijd rekening met de wensen van de overledene en nabestaanden. U wordt ondersteund bij het nemen van de beslissingen die daarvoor nodig zijn. Een waardige uitvaart in Bilthoven kunt u daarom met een gerust hart aan ons overlaten. U kunt zich dan richten op het verwerken van het verdriet en focussen op heling en acceptatie. Dit komt door de persoonlijke hulp die u van ons kunt verwachten. 

Liever ergens anders een uitvaart organiseren? Kijk ook op onze pagina's voor een uitvaart in AmersfoortVeenendaalZeistMaartensdijk, Ede en Utrecht.


Uitvaart Bilthoven

Emmy, Bert, Bregtje, Gijsbert, Léon en Ronny

Graag wil ik jullie enorm bedanken voor de geweldige begeleiding in deze voor ons zo moeilijke tijd.

Uitvaartlocaties in Bilthoven

Er zijn meerdere geschikte uitvaartlocaties te vinden in Bilthoven. Of het nu gaat om cremeren of begraven, voor elke laatste wens een geschikte optie te vinden. In de prachtige natuurbegraafplaats Den en Rust, waar het boskarakter altijd behouden blijft, zijn geen hekken en geen verlichting en de graven worden nooit verwijderd. Hier wordt u na uw leven weer opgenomen door de natuur. Als u liever een herkenbaar graf heeft op een nette begraafplaats, dan is begraafplaats Brandenburg beter geschikt voor u. Zoals op de foto hiernaast te zien is, ook een prachtige locatie om in vrede te rusten.


Bekijk de locaties in Bilthoven


Uitvaartlocaties in Bilthoven

De mensen achter Huiting Uitvaartverzorging

Redolf en Annelies Huiting zijn allebei eigenaar van Huiting Uitvaartverzorging en helpen mensen bij het verwerken van hun verlies. Naast het overlijden van hun eigen dierbaren, zijn ze beiden ook geraakt door het verlies en de mooie verhalen van anderen. Het werk is betekenisvol en draagt bij aan het verwerken van verdriet. Helemaal wanneer nabestaanden zien hoe een waardig afscheid en een persoonlijke ceremonie bijdraagt aan een dierbare herinnering, die zij de rest van hun leven bij zich kunnen dragen. Redolf en Annelies staan u bij met warmte, begrip en professionaliteit en zijn bovendien altijd voor u bereikbaar.

Meer over ons


De mensen achter Huiting Uitvaartverzorging

Professioneel, warm en compleet

Wanneer u een uitvaart in Bilthoven wilt organiseren, zorgen wij ervoor dat aan alles wordt gedacht. Zo helpen we bij allerlei praktische zaken, zoals:


  • De datum van de uitvaart
  • De locatie van het openbaren
  • Of het een begrafenis of crematie wordt
  • Zorgen voor genoeg tijd zodat iedereen afscheid kan nemen
  • Invulling geven aan een persoonlijke plechtigheid
  • Advies bij het opstellen van rouwkaarten


Neem contact met ons op

Een uitvaart in Bilthoven regelen met Huiting Uitvaartzorg garandeert een soepel proces, een mooie ceremonie en een waardig afscheid dat kan worden omgezet in een dierbare herinnering. Neem vandaag nog contact met ons op om dit te regelen of om vragen te beantwoorden.


Contact opnemen


Professioneel, warm en compleet