Terug

Nieuws / Uitvaartcentrum Hoogland & Huiting

Uitvaartcentrum Hoogland & Huiting

Uitvaartcentrum Hoogland & Huiting

2 november 2022

Uitvaartcentrum Hoogland & Huiting

Sinds 2006 heeft Uitvaartverzorging UVZ zich gevestigd in het Uitvaartcentrum te Hoogland.

Vanaf mei 2022 is het overgegaan in Hoogland & Huiting. Voorheen was het Uitvaartcentrum in beheer van UVZ Uitvaartverzorging in Hoogland. Als uitvaartondernemer bekend van uitvaarten in de omgeving van Amersfoort. Sinds mei 2022 is Huiting Uitvaartverzorging partner en gaan we samen verder en staan we 24 uur per dag klaar om families bij te staan.

Bij Uitvaartcentrum Hoogland & Huiting is alles aanwezig om op een waardige manier afscheid te nemen van uw dierbare. Ervaar rust en betrokkenheid in een fijne omgeving. Het uitvaartcentrum ligt aan de Kerklaan in Hoogland, nabij Amersfoort, en beschikt over een mooie aula. Voor een afscheidsbijeenkomst, opbaring of condoleance zijn diverse mogelijkheden.

Doordat wij van Hoogland & Huiting een kleinschalig bedrijf zijn, kunnen we heel flexibel inspelen op de specifieke behoeften van onze families. Wij kennen geen standaard uitvaart en werken niet met strakke tijdslimieten.

Dat geldt ook voor het opbaren van een overledene. Wilt u elke dag komen afscheid nemen? Dat regelen wij. Wilt u één bezoek? Dat kan, net wanneer u wilt. Met zijn tweeën of met 20 personen? U bent welkom, met of zonder koffie. Hebt u speciale wensen voor uw afscheidsplechtigheid? Laat het ons weten.

Het laatste nieuws

Rouw op je dak
Rouw op je dak

28 juni 2021

Soms heb je van die momenten dat je je ineens realiseert; er is zoveel moois...